Arséne Wenger elégedett volt a csapatával szerdán, amikor 3-0-ra győzte le a Sturm Graz gárdáját.

A menedzser szerint az osztrák labdarúgás bővelkedik óriási tehetségekben, ám ezúttal (is) az Ágyúsok örülhettek a mérkőzés lefújása után.

Az első félidőben a Sturm Graz jól játszott, és remekül védekezett. Ez volt a második mérkőzésünk a felkészülési szezonban, s megvagyok elégedve ezzel a meccsel is.

Természetesen van különbség [az Osztrák Liga és a Premier League között], de Ausztria jó úton jár, tehetséges fiatalokkal.

-nyilatkozta Wenger.

Az angol tehetségkutató rendszer sokkal jobb, valamint sokkal több pénz áll a rendelkezésre. Mind mondtam, van különbség, de az osztrák futball nagyon jó útra lépett.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem előbb a saját környéketeken kéne rendet tenni és utána engem, vagy más szerkesztőtársamat kritizálni. El kéne fogadni, hogy emberek vagyunk és hibázhatunk. Nem emlékszem olyan esetre, amikor a ti elírásotokra ilyen 'aranyos' módon kommentáltam volna. Ezt ne vegyétek leszúrásnak, csak egyszerűen már unalmas amit csináltok (tisztelet a kivételeknek, akik normálisan szólnak a hibákért)
Ámen
14 éve
Törölt felhasználó
Hát a tegnapi meccsen akinek a játéka tetszett nekem az Nasri, Nordtveit, Traore és Jay E.-Thomas volt, őket tudnám elsősorban kiemelni. Nasri-nak nagyon szép volt az a 2 golja, Nordtveit jól végezte a védő munkáját, Traore nagyon sokat segített be elől a felfutásaival, Jay Thomas meg nagyon meglepett, nagyon jól játszott, cselezett, nem lehetett elvenni tőle a labdát...szóval elsősorban ennek a 4 emberkének grat.
Koscielny sem játszott tosszúl, szerintem ő egy jó igazolás volt, viszont Chamakh megint nem csinált semmit, ő nagy csalódás eddig.
Már érkezése előtt is úgy gondoltam hogy egy nála sokkal gólerősebb játékost kéne hozni, aki képes a PL-ben eljutni úgy legalább 20 gólig...
Igaz még csak 2 meccsen szerepelt, de ezen a 2 meccsen csak annyit mutatott hogy tud labdát tartani meg passzolni...olyan mintha 1-el több középpályásunk lenne. Most hogy Eduardo is elment nem tudom mi lesz velünk jövőre...a jelenlegi keret nem alkalmas arra hogy trófeát, trófeákat nyerjünk jövőre, max. egy FA kupát, de a bajnokság meg a BL kilőve megint, hacsak nem történik valami nagy dolog és érkezik hozzánk mondjuk úgy 3 minőségi játékos.
Problémák vannak hátul, kapus-és hátvédposzton, meg elől csatárposzton is. Ha Chamakh nem fog beindulni gólgyártásban, akkor itt hatalmas bajok lesznek jövőre.:S
14 éve
Törölt felhasználó
"félidőbn":D"pént":D
14 éve
Törölt felhasználó
Milyen buzis hír óta ?
14 éve
Törölt felhasználó
van egy pár betűhiba benne:D

Szólj hozzá