Jack Wilshere úgy véli, hogy az Emirates Kupán egy jó teljesítmény megadhatja az alaphangot az új idényre.

Az Arsenal az AC Milant, a Celticet és az Olympique Lyont látja vendégül az Emirates Stadionban július 31-én és augusztus 1-jén a szokásos éves tornán.

Wilshere tavalyi tornája jól sikerült, mert az Atletico Madrid és a Rangers ellen is a meccs emberévé választották. A Boltonban való távozás előtt még hétszer került Arsene Wenger felnőtt csapatába, a kölcsönben töltött időszak alatt pedig 13-szor volt kezdő a Premier League-ben. A fiatal középpályás pozitívan tekint az Emirates Kupára, amely esély lehet számára, hogy újra villogjon.

"A szezon alaphangját is megadhatja a torna. Egy jó teljesítmény az Emirates Kupán segít abban is, hogy a menedzser eldöntse, kinek hol a helye."

"Jó esély arra, hogy megmutasd: mit tudsz a legjobb klubok ellen. A fiataloknak nagyon kedvez. Berobbanhatnak a mester szeme láttára."

"Fiatalként minden lehetőséget meg akarsz ragadni és az Emirates Kupa a legjobb arra, hogy ezt tedd."

"Nagyszerű ez a torna. A kilátogató családok is láthatnak nagy csapatokat, a legjobb játékosokat és a légkör is kiváló."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
igaz de azert az is jobb mint a semmi...... ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
hát az Emirates kupa sztem nem sokat ér.
14 éve
Törölt felhasználó
http://www.arsenal.com/news/news-archive/training-in-austria-exclusive-pictures

A srácok megérkeztek Ausztriába!
Ott van az új GPS rendszer is!
14 éve
Törölt felhasználó
Wilshere már csak tudja! Tavaly nagyszerű teljesítményt nyújtva a torna legjobbja lett! Valószínűleg idén is megkapja a lehetőséget Wengertől, úgyhogy akár duplázhat is!
14 éve
Törölt felhasználó
Az Emiratesben nem fújhatják majd a vuvuzelát hálistennek! Ezaz!

Szólj hozzá