Mint ahogyan arról már beszámoltunk horvát lapértesülésekre támaszkodva, Eduardo aláírt a Sahtar Doneck együtteséhez, s 6,2 millió font ellenében fogja elhagyni az Arsenalt.

A legfrisebb fejlemények szerint a 27 éves támadó azóta már az orvosi vizsgálatokon is átesett, s mivel ezt a Sahtar orvosi stábja is megerősítette a klub vezetőségének, a transzfer akár órákon belül lezárulhat.

Eduardo 2007 nyarán igazolt Észak-Londonba, s az első Ágyúsoknál töltött szezonjában súlyos lábtörést szenvedett, ami miatt közel egy évet ki kellett hagynia. A visszatérése óta az Arsenal rajongói láthattak tőle szép momentumokat, de huzamosabb ideig nem tudott jó formában maradni, így most majd Ukrajnában próbálhat megújulni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

14 éve
Törölt felhasználó
ez nem faja, akkor kell még 1 csatár, vagy akk sipmson marad vagy mittomén, de chamak rvp vela sipmson, jaaa meg bendő:D akk lehet h mégse kell:D
14 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya: valoban nem belső védö VanDerWiel, hanem jobbvédö...tudom nyugi..de ha Sagna elmenne (ha Maicon Real, akkor Sagna Inter) jo lenne Wiel... vkp pedig sztem pedig igenis kéne, a csapat legfontossabb része ez a poszt...és ha minimum 2egyformán joképességü játékosa nincs egy csapatnak akkor sztem nincs értelme kupá(k)ról álmodozni...lásd pl: Barca: Sergio,anno Yaya, Cselzi: Essien,ObiMikel,anno Ballack lásd Arsenal: Song és senki (Denilson vicc,talán Eastmond,de ö még zöldfülü...)
14 éve
Törölt felhasználó
Úgy érzem, hogy ebből dupla Bann lesz! :) Ja ér Arshapatya! Nem Szeczny hanem Szczesny! Nem ugyan az!
14 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya nem így kell írni(de persze lehet), ugyanis az arab írás jeleket a latin megfelelőjére úgy kell leírni ahogy kiejted, én sajna nem tudom pontosan hogyan is ejtsem ki, de az biztos hogy nem CSamakH-nak kell, ergo mivel te magyar vagy(és nem angol), ezért kell máshogy írni(de úgy is mondhatjuk hogy a ba...ogatásod csak a saját egód önmutogatására volt jó, egyébként szánalmas és semmi értelme.).
14 éve
Törölt felhasználó
adimakker!
VKP-t tuti nem veszünk,,,,
mellesleg neked van der Wiel(mert hogy így kell leírni)
középhátvéd?
és ne ilyen Tascikkal kezdjünk már.

Szólj hozzá