A Liverpool hivatalos oldala ma röviden közölte, hogy sikerült megszerezniük a Chelseatől szerződése lejárta miatt távozó Joe Colet.

A rövid hivatalos közlemény így szól:

"A Liverpool FC örömmel jelenti be, hogy leigazolta Joe Colet, aki négy évre szerződik a Vörösökhöz. Az angol középpályás már a személyes dolgairól való egyeztetésen is túl van, és az elkövetkező 48 órában az orvosi vizsgálaton is átmegy."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

14 éve
Törölt felhasználó
szánalmas...
14 éve
Törölt felhasználó
Na super, latom ez az atigazolasi idoszak se lesz mas mint a tobbi. A hianyposztra igazoltunk 1 vedot, meg ingyen 1 csatart. Komolyan mondom vicc az oreg, es raadasul PL-t akar nyerni.
14 éve
Törölt felhasználó
Joe Cole-lal együtt olyan rutin érkezett volna az Arsenalhoz amilyen kevés játékosban van meg a jelenlegi keretből! Ő tudja,hogy kell nyerni,mert nem egyszer tapasztalta ezt az érzést, nem mellesleg egy olyan játékos aki képes meccseket eldönteni,ilyen játékosokkal pedig szintén nincs teletömve a keret! Véleményem szerint hiba volt elszalasztani az ő leigazolását!
A fiatalokról pedig csak annyit,hogy a mostani garnitúrából,ha 2-3 játékos megragadni az első keretbe(hosszútávon,nem időlegesen),akkor már szerencsésnek mondhatjuk magunkat!
Aki óriási tehetség az úgy is befog kerülni az első csapatba,viszont aki csak jó teljesítményre képes az mehet kölcsönbe,vagy végleg távozik a klubtól! Úgy gondolom,hogy a legnagyobb százalékban az utóbbira lesz példa!
14 éve
Törölt felhasználó
Athlonnak igaza van, elég sérülékeny, teljesen felesleges lett volna megvenni... + sztem idén még jobban fogunk állni a pótlással mint tavaly.

Wilshere, Eastmond, Jet, Simpson, Lansbury, mind készen állnak.
14 éve
Nem értem, nem kell senki játszótársnak Tomas meg RVP számára kórházba, nyomkodják ők eleget a PlayStationt. Ha egy csapatnak ilyen tehetségei vannak, mint JET, Wilshere, akkor nem kell fölöslegbe még egy játékos, mert hova tesszük a többit? Könyörgöm, akkor ne verjük a mellünket, és ne büszkélkedjünk a fiataljainkkal, ha mindig kölcsönbe akarjuk tolni őket. Campbell 34 éves volt, és megállta a helyét, pedig a legkeményebb bajnokságáról van szó! Wenger, meg a többi szakember együtt dolgozik ezekkel a srácokkal nap mint nap, ők tudják, mikor állnak készen a feladatra, kortól függetlenül! Jack fantasztikus volt szombaton ,JET is, Simo is. Ha nem idén, de jövőre biztosan készen fognak állni, egy évre meg nem kell új ember.

Szólj hozzá