A Chelsea középpályása, Joe Cole csalódott a tegnapi Németország elleni mérkőzés után, de mostmár a jövőjét mihamarabb be szeretné biztosítani. 

A 28 éves játékos nem szeretné elhagyni a Kékeket, továbbá biztosított minden Chelsea szurkolót, hogy az esetleges távozása okai nem vezethetőek vissza Carlo Ancelotti edzősködésének, csupán több játéklehetőséghez szeretne jutni.

Szeretném, ha a jövőm mihamarabb lezáródna.

Ez a szezon nem sült el úgy, ahogy én hittem. Szeretem és tisztelem Carlo Ancelottit, de nem akarok most ebbe belemenni. Nincs még itt az ideje.

Nem pénzügyi és mégegyszer mondom, nem Ancelotti miatt történik ez az egész. Ő egy remek ember és egy nagyon jó menedzser. Szerettem azokat az időket, amikor a Chelsea-ben játszottam, szeretem a szurkolókat, de ez a monológ egy későbbi napra szükséges, mivel még nincs itt az ideje.

-nyilatkozta Joe Cole.

Azt szeretném, ha pár héten belül rendeződnének a dolgok, és utána nyaralni mehessek a családommal. A következő szezonban egy fantasztikus szezont akarok Angliában, s egészen mindegy ezt melyik csapatban viszem ezt véghez.

A következő szerződés, amit aláírok majd, egy átigazolási szerződés lesz. Sokkal több játéklehetőséghez szeretnék jutni, valamint akarok egy menedzsert, aki bízik bennem.

Ez egy nagy döntés, nekem és a családomnak egyaránt, de jelen pillanatban nyitott vagyok mindenre. Szándékosan nem beszéltem senkivel erről amíg a világbajnokságon voltam, mert ez nem lett volna tisztességes Angliával szemben.

A telefonom végig ki volt kapcsolva, de mostmár pontot szeretnék tenni az ügy végére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem hozzánk jön, mert jó játékos nagyon, és ingyen nagyon jó lenne! Chamakh és Joe Cole is ingyen, ez a 2 nagyon jó üzlet lenne, ha az utóbbi is megvalósulna!
14 éve
Törölt felhasználó
remélem jön és egyetértek Tomcoval sztem is az a legjobb vb dal és tényleg kéne egy ilyen szavazás milyen poén lenne :) :D
14 éve
Törölt felhasználó
most itt okoskodok, ericesc ,de szerintem az a kép a tottenham ellen lőtt 2.golbol valo :P
14 éve
Törölt felhasználó
ja,igen,azért teszel mosolygó jelet :-/
14 éve
Törölt felhasználó
Kitehetnétek egy szavazást arról, hogy kinek melyik Vb dal tetszik a legjobban! Tomco nekem abban az a wakázás tetszik, na meg Shakira xd :D Amúgy Arshapatya, ha nem érted a viccet, akkor nem kell elolvasni, mert ki hinne a magyar wikinek ? épp azért írtam, hogy vicc.

Szólj hozzá