Bizony már jó ideje a nyárban érezhetjük magunkat, legalábbis ha a naptárra nézünk. Valljuk be, az időjárás nem volt a legmegfelelőbb eddig hazánkban finoman szólva sem (bár javult), de Andrey Arshavin, az Arsenal játékosa üdülés közben aligha foglalkozott ezzel a ténnyel.

Összeült a családi kupaktanács, és a térképet felütve Arshavin vélhetően a Maldív-szigeteket célozta meg, mint esetleges célpontot. Valami mást is kellett persze választani, így az Egyesült Államok is bekerült úgymond a pakliba.

Lényeg a lényeg, hogy Oroszországban és külföldön is tölthette szabadidejét kiváló labdarúgónk, személy szerint remélem, hogy az edzésbe már maximálisan feltöltődve, a lelki nehézségeket végleg maga mögött hagyva vág bele.

Mint tudjuk, Arshavin a Pepsi egyik hivatalos reklámarca, éppen ezért teljesíteni kellett kötelességeit, amely természetesen mókába, kacagásba, és jó szórakozásba torkollt. Szentpéterváron volt egy Pepsis rendezvény, egy mini-labdarúgópályát állítottak fel. Andrey Arshavin maga is beszállt a játékba a nyitónapon. Egy rendőrség által szervezett 'nyílt napon' is részt vettek Andreyék ezen felül.

A Maldív-szigeteken nagyszerűen kikapcsolódott az egész család, hiszen a parton kedvükre napozhattak, illetve a vízben ugyanilyen lendülettel meg is mártózhattak. a képek tanúsága alapján mindenki jól érezte magát ezen a csodálatos helyen, és programokból sem volt hiány.

Miamit is meglátogatta Arshavin, ahol szintén bejárhatta annak összes részét, és itt is a relaxáción volt a hangsúly. Én már pár szóban felvezettem a dolgokat, de a képek beszéljenek mostmár!

Arshavin nyaralása képekben (a Lace Up rendezvényig):
http://arshavin.eu/en/page.php?id=19

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy jól nyaralt Arshavin, talán kiheverte a depressziót.

EriCesc, jó látni Chamakh-ot az Emiratesben. Szerintem jó igazolás volt, látszik rajta, hogy feldobta a szerződés, ez lélektanilag jó. Amúgy gyönyörű az Emirates.
14 éve
Törölt felhasználó
Jó így látni Arshat! Remélem jövőre lesz olyan jó, mint amikor még idejött, mert abban a fél évben szenzációsat nyújtott! :)
14 éve
Törölt felhasználó
10-es mez azt ki kell érdemelni emellett nagy motivációt jelentene.
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Azért a csapatba Arshavin az a "tipikus 10-es", bár RvP jobban megérdemelné, sztem Arshavinnak kéne megkapnia.De remélem ezen nem vesznek össze.Sőt, a legjobb az lenne, ha maradna Gallasé.Mint ember nem szeretem, de nagy játékos, és ilyet nem hiszem, h venni fog Wenger.

Szólj hozzá