Nemcsak Cesc Fabregas, de Eduardo távozásáról is széleskörűen szólnak a jóslatok a sajtóban, ám Arséne Wenger egy horvát oldalnak elárulta, a brazil születésű csatár továbbra is a tervei közt szerepel a következő idényben is.

Eduardo mintegy kilenc hónapos kényszerpihenő után térhetett vissza az Arsenalhoz, s a sok kihagyott helyezetei miatt többen is úgy gondolják, hogy már sohasem fog a sérülés előtti formájához visszatérni, pláne egy olyan ligában, mint az angol. Ennek ellenére az Arsenal a közelmúltban új szerződést ajánlott a horvát csatárnak, amit ő el is fogadott, viszont ennek tudatában is megjelentek olyan hírek, melyek szerint Eduardo a Valenciához, vagy az Aston Villához távozhat, vagy esetlegesen kölcsönbe a Lyon, vagy az Olympiakosz csapatok egyikéhez.

Arséne Wenger azonban ma tiszta vizet öntött a pohárba, s Marouane Chamakh érkezése ide, Nicklas Bendtner 'nem komoly' ágyéksérülése oda, a francia számít Eduardóval a következő szezonban is.

"Eduardo az Arsenal játékosa, és sokat várok tőle ebben a szezonban. Szörnyű sérülése volt, a poklot is megjárta ezzel, de azt gondolom, hogy a fantasztikus munkamorálja és eltökéltsége miatt óriási haszon lesz a csapatnak." - mondta Wenger még a világbajnokságon a Sportske Novostinak.

A távozásra a közelmúltban a csapat segédedzője, a szintén horvát Boro Primorac is adott esélyt, amikor egy helyi lapnak elmondta:

"Nem tudjuk, mi lesz Dudu sorsa. Úgy kezdte meg velünk a felkészülést, hogy azt sem tudjuk, hogy itt marad-e az új szezonban. Mindent neki kell eldönteni." - mondta a szakember.

Vélhetően Robin van Persie későbbi visszatérése is egy újabb érv Eduardo megtartása mellett, aki a csapattársaihoz hasonlóan már megkezdte a felkészülést a jövő szezonra.

Az Arsenal azonban vélhetően csak a felkészülési időszak végén hoz döntést Eduardo jövője felől.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
http://www.newyorkredbulls.com/

De jó lenne ha télen jönne kölcsönbe! :)
14 éve
Törölt felhasználó
hát Henry nem itt fejezi be a pályafutását.....eligazolt Amerikába...reméljük azért egyszer tényleg vissza tér---
14 éve
Törölt felhasználó
na, kapásból van 4 csatárunk. najó 3 és fél:D chamak,eduardo is az szentem, van persie, meg bendő a fél :red: meg van vela, közép pályán is sokan vannak, márcsak kapus még védő kell, most felvagyunk készülve a sérülésekre is.
14 éve
És elég két kapus.
14 éve
ericsson! Jó a keret, kérdés, hogy lesznek-e kiskapuk, mint pl. a BL-ben, ahol van A lista (ahová 25 főt tudsz jelölni) meg B lista (ahol korlátlanul). Ha már a tartalékcsapat emberei is játszhatnak, akkor az nagyon jó. Ramseyt meg be kell nevezni.

Szólj hozzá