Az Olympique Marseille menedzsere, Didier Deschamps nem mondana nemet, ha nyílna rá lehetőség Samir Nasri újbóli leigazolására.

A francia középpályás kitűnően illeszkedett be az Arsenalba, s mára már a kezdő tizenegy oszlopos tagja, s így Deschamps nagyon sajnálja, hogy végül elhagyta a Marseille-t.

Miért ne (igazolnám le Nasrit)? Viszont szerintem nagyon jó helyen van, nem akarja elhagyni az Arsenalt. Egy remek szezonon van túl.

-nyilatkozta a francia menedzser.

Miután elment, egy óriási űrt hagyott maga után, de amíg egy játékosért olyan csapatok küzdenek, mint az Arsenal, nem szálhatunk velük harcba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
..sztem ezt nem kell komolyan venni, csupa feltételes mód...
"nem mondna nemet, ha nyilna rá lehetőség"
persze majd biztos nyilatkozik egy Barca/OM játékos h "Nasrinak a nagy vágyálma h ismét a Marseille-ben játszhasson..." 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bírom Nasrit és tényleg szerencsések vagyunk, hogy itt játszik. Egy nagyon jó játékos, aki viszont sokat sérült. És ez az egyetlen hátránya szerintem.
Én gyűjtöm az összes Képes Sportot már vagy 2006 óta, és pont találtam nemrég egy régiben egy olyan cikket, hogy az ifjú titánok közül ki hova megy. Akkor Nasri még Marseille játékos volt és azt írták, hogy a Real a legnagyobb esélyes. Hát, szerencsére ide jött. 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Ahogy látom Nasri nem egy fotogén alkat :D Amúgy régebben kedvenc játékosom volt, de mostanság még azt is mondanám, hogy vigye. Gourcuff tényleg jó lenne, bár nem örülök hogy túlzottan elfranciásodik a csapat. Sagna, Gallas sziasziaaaaa, Diaby és Clichy viszont remélem marad.
14 éve
Törölt felhasználó
remélem levezetésként majd odamegy mert nekem a marseille a kedvenc csapatom de addig maradjon csak :)
14 éve
Ez amúgy az év vicce. Amúgy tény, Nasri nem akart távozni, csak az OM-nek voltak anyagi gondjai. De mostmár tudod mikor menne vissza... bár ne lenne ilyen sérülékeny.
Amúgy emlékszem az első interjújára, akkor azt mondta, hogy nem esett ellenére elhagyni Marseille-t, nem volt nehéz lépés. Pontosan akkor kellett elmozdulnia a Ligue 1-ből, ahogy Benzemának is, az akkori korosztály harmadik tagja Ben Arfa meg még mindig ott van, de már nem sokáig. Kérdés, Gourcuff hova megy még.

Szólj hozzá