Hollandia gólvágója, Robin van Persie a tegnapi mérkőzés folyamán feldúlva hagyta el a játékteret miután lecserélték Őt.

A találkozó lefújása előtt 10 perccel az Arsenal támadója nyilvánosan lépett fel a szövetési kapitány döntése ellen, de később elárulta, csupán személyes frusztráció okozta eme 'kitörését'.

Szerettem volna befejezni a mérkőzést. Az utolsó 10 percben is veszélyt jelenthettem volna a szlovák kapura, és szerettem volna élni a lehetőségemmel.

-nyilatkozta Van Persie.

Láttam üres telületeket a védelemben, és fel szerettem volna használni ezeket, és kicsit megdöbbentett, amikor nekem kellett elhagynom a pályát.

Megemészt, ha nem tudok gólt rúgni, de ez minden csatárral így van szerintem. Volt néhány gólszerzései lehetőségem, csupán be szerettem volna találni.

A legjobb formámat akarom nyújtani, többet nem tehetek. Kényszert érzek a gólszerzésre és az asszisztokra, de eddig nem jeleskedtem ebben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
nem is tudom mért favoritok a spanyolok...
már majdnem felálltam a kanapéról annyira idegesített amit "játszanak". ez a spanyol foci: Piqué Puyolnak, az Xavinak, az Busquetsnek, az pedig vissza...
szánalmas, hogy ennyire futja a nagy spanyoloknak. és arra is rájöttem, h ez a barca játéka: labdát szerzünk? oké, álljunk fel, várjuk meg amíg az ellenfél rendezi a sorait, és szépen utána támadjunk!(márha ezek támadások...)
a kreatívságról csak annyit, hogy 70percen át SEMMIT nem tudtak a portugálokkal kezdeni, és saját térfelükön passzolgattak, öröm volt nézni, hogy 8(!!) portugál is letámadott. nevetséges. nagy Iniesta...:D 20-25 méterre a kaputól mire vár? Lőjje rá! jaaah h nincs lövőereje! Iniesta-t sztem simán kiszorítaná David Silva, nem is értem mér nem ő játszik, de egyszerű a válasz: a xavi-sergio-iniesta középpályát favorizálja del bosque. és a végén sikerült egy gólt begyötörniük, ahhoz is nagy mázli kellett... öröm lesz látni, amikor a brazílok lemossák a pályáról a spanyolokat, mert a brazíl védelem a legerősebb a VB-n és egy pillanatig nem adnak területet senkinek, a támadósor pedig lehet, hogy lehetne erősebb, de egy dolgot nagyon tudnak)amit a spanyolok nem...) ritmust váltani! ez az, amiben a brazílok jobbak mindenkinél, na meg a helyzet kihasználás... nincs sok helyzetük de abból belővik a gólokat. spanyolok olyan lassúak, hogy kíváncsian várom mennyivel fognak kikapni. ha nincs Casillas, a spanyolok 1-2 gólt is kaphattak volna... ennyit a viva espana-ról :D
HAJRÁ BRAZÍLIA!:)
14 éve
Törölt felhasználó
egyetértek eriCesc-szel de azért én villát nem szídnám mert sztem ő a legjobb a spanyol csapatból mert lehet hogy sokszor önző de legalább golt rug és azért az szégyen hogy egy spanyol válogatottból csak villa rugjon szinte golt mert hogy a 5-ből 4-et villa rug már sztem gáz.iniestával az a bajom hogy nem mindig passzól jól(félreértés ne essék ő a világ egyik legjobban passzoló játékosa)sztem látszik rajta hogy nemrég épült fel torres meg szinte 0.
De mint eriCesc irta Viva Espana :) :D
14 éve
Törölt felhasználó
Aron21!Ne is mond,a fejemet fogtam egész meccsen,mert borzalmas volt nézni ezt az ötlettelen játékot! Hiába vannak olyan kreatív támadók a kezdőben,mint pl.:Xavi,Iniesta,Villa , csak a séma megy,és semmi más! Xavi néha már megőrjít ezzel a full önzetlenségével,véleményem szerint ez már túlzás,és egyértelműen látszik,hogy nem mindig a jó megoldást választja! Villa pedig nagyon magára hegyezi ki a támadásokat,néha még a passz helyett is a lövést választja olyan szituációknál amikor a csapattársát sokkal jobb helyzetbe hozhatná! Iniesta nálam a középút,ő nagyon jó döntéseket hoz minden helyzetben! Torres pedig önbizalomhiányban szenved! 2008-ban egy nagyszerű szezon után(24 gól a PL-ben) ment az EB-re,és nagyon jól teljesített,most viszont egy pocsék szezon után mentálisan 0-án érkezett a VB-re,és ez meg is látszik rajta! Borzalmasan helyezkedik,rossz döntéseket hoz,és a társak sem segítik a játékát (korábban leírtam,hogy Villa-val jelenleg nem lehet összejátszani,mivel önző)! Busquets játéka pedig tényleg felesleges,mivel védekező középpályásként nagyon kevés labdát szerez,és egyáltalán nem végzi jól a feladatát! A mai portugálok elleni meccsen sem tudott egy kontrát sem megállítani,pedig elvileg ez lett volna a feladata! Én sem érzem erősnek ezt a spanyol válogatottat ilyen felállásban,és taktikai hadrendben,szóval nagyon meglepődnék,ha ütnék Paraguay-t,és az argentin-német győztesét ezzel a döntőbe jutva,és megnyernék azt!

Persze azért Viva Espana! (:
14 éve
Törölt felhasználó
Úgy vágtam neki ennek a VB-nek h drukkolok a Spanyol válogatottnak, de az, amit művelnek teljesen nonszensz és ebben Del Bosque a hibás! A spanyol támadások egyáltalán nem látványosak és lendületesek, inkább csak passzolgatnak ötlettelenül és ez annak köszönhető, hogy 3 középpályásból csak 1 igazán kreatív játékos( igaz az naon kreatív:)). És most elfogultság nélkül mondom, hogy Fabregast kell betenni a csapatba Busquets helyett, aki csak lézeng a pályán és mondjuk 2szer szerel egy meccsen! De most télleg, nem csak Fabregast mondhatnám, hanem mondjuk David Silvát is. Két ilyen óriási játékos a kispadot koptatja, amikor a csapat David Villának köszönhetően lő nagynehezen egy gólt, de ezen kívül csak ötlettelenül passzolgat! Paraguay ellen még ezzel meglehet a meccs, de Németország vagy Argentína ellen EZ NAON KEVÉS!
14 éve
Törölt felhasználó
kacat11 hát ja csak már nem nagyon fog gyenge ellenfélel játszani hollandia szóval nehéz lesz...

Szólj hozzá