Eduardo könnyen elhagyhatja az észak-londoni gárdát, miután Arséne Wenger kijelentette, a következő szezonban nem tart igényt a szolgálataira.

A 27 éves horvát csatár 2008 feburárjában szenvedett lábtörést, s sokáig úgy tűnt, végleg be kell fejeznie minden futballal való tevékenységet.

A támadó az utóbbi 12 mérkőzésén képtelen volt betalálni, ráadásul Marouane Chamakh is Arsenal játékos lett, tehát Eduardo számára talán az lenne a legjobb, ha valahol máshol élesztené újra karrierjét.

Az Ágyúsok 9-ese mindenképpen egy európai klubhoz igazolna.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem nem megy el, én még adnék neki egy szezont! Az előző éve botrányos volt, nagyon sajnáltam, de remélem marad, és jövőre bizonyít!!!
14 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom nagyon birtam a játékát a sérülése előtt és az a két gól amit lőtt a sérülése után az nagyon megható volt..de azóta sajnos nem megy neki..ez érthető is ilyen sérülés után..én adnék neki még 1 évet és ha sajnos nem megy neki eladnám egy másik kisebb bajnokságba..
14 éve
Törölt felhasználó
ha megtartjuk akkor is csak padozni fog szerintem ha nem jon kozbe serules vagy eltiltas
14 éve
Törölt felhasználó
Én nem olvastam Wengernek ezt a nyilatkozatát, sőt... Sztem nem véletlenül ajánlott neki télen újabb szerződést. Kívánom Eduardonak, hogy legyen formában jövőre. De lehetne ő olyan játékosunk, mint az MUnak most Owen. Egy olyan ember, aki bármikor képes lehet bármire. Ne feledjük, Owen is csak 2 évvel idősebb asszem Eduardonál.
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kellene még 1 évet adni Eduardónak!Jó focista és tényleg szimpatikus srác!Lehet hogy a sérülése is közrejátszik de elvileg Henry helyére hozták és hát valljuk őszintén nincs egy szinten a két játékos! :)

Szólj hozzá