Jay Simpson, aki az egész szezont kölcsönben töltötte a másodosztályú Queens Park Rangers együttesénél, tárgyalásokban áll a ciprusi bajnokcsapattal, az Omonia Nicosiával, így könnyen lehet, hogy a jövőben a Debrecenből jól ismert Leandro csapattársa lesz.

A tottenhami születésű gólvágónak, aki összesen 42 összecsapáson lépett pályára, s 13 gólt szerzett az idény során, lejár a szerződése az Arsenallal, így szabadon igazolhatóvá válik.

A zöld-fehér színben futballozó ciprusiakon kívül az angol másodosztályban utolsóként végző Peterborough United is megszerezné Simpson aláírását, akinek az Omonia javára kecsegtető lehet az esetleges Bajnokok-Ligája-szereplés.

Az oka annak, hogy miért nem hosszabbítanak az Ágyúsok a 2005 nyarán megszerzett támadójukkal, az lehet, hogy Simpson a maga 21 évével már 'kiöregedett' az Arsenal tartalékcsapatából, viszont jelenleg nincs esélye betörni az első keretbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
100% ban egyettértek ericsson-nal(majdnem ugyanezt leirtam múltkor),kb 2 héttel ezelőtt egy 'okos' gyerek leakart osztani hogy mért baj az hogy annyi tehetség kiég nálunk-.-''
14 éve
Törölt felhasználó
Íme a fiatalítási politika újabb áldozata! Ha nem lenne ennyi fiatal tehetségünk akkor ő nem állt volna meg a fejlődésben, hanem már az első csapatban lenne! Emlékszem pár évvel ezelőtt mindenki azt mondta, hogy ennek a srácnak nagy jövője lesz nálunk! Amúgy nem rossz csatár! Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva egy Everton, Stoke szintű csapatban fog feltűnni a PL-ben!

Igen Ericesc! Nagy takarítás lesz nálunk! Legalábbis a fiatalok és a tartalékok között! Ahogy említetted a neveket, ők mind el fognak menni! De az ilyen tehetségeket nem kéne elszalasztani mint Lansbury, Wilshere és Szczesny! Ennek a 3 embernek az elkövetkező szezonban mindenféle képen a PL-ben kell játszania egy kisebb csapatnál!
14 éve
Törölt felhasználó
nagy előre lépés lenne...vagy inkább kettő hátra? butaság.
14 éve
Törölt felhasználó
Várható volt. Ő is nagy tehetségnek indult, de valahogy nem sikerült befutnia eddig.
14 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá