A világbajnokság erősen zajlik, s a torna előtt sok Arsenal szurkoló gondolta, hogy Andrej Arshavin is ott lesz Dél-Afrikában.

Oroszországot a selejtezőben verte meg Szlovénia, így Arshavin kénytelen a TV-ből szemlélni az eseményeket.

Egyébiránt Szlovénia meglepetésre vezeti a C-csoportot, melyben az esélyesnek tartott Anglia is szerepel.

Ha körülnézek, mindenhonnan a világbajnokság jut eszembe.

-nyilatkozta Arshavin.

Bekapcsolod a TV-d és mindenki erről beszél. Nehéz, de nem annyira, mint a Szlovénia elleni vereség. Persze az idő minden sebet begyógyít, de én inkább ott szeretnék lenni és focizni.

Oroszországban nagyon sok ember nézi a világbajnokságot. A bárok és az éttermek tele vannak a meccsek miatt, s egy elég rossz érzés, hogy nem jutottunk ki.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Lokista létemre egyértelműen Mészöly Gézát választanám válogatott eddzőnek(aki nem tudná,az Újpestnél munkálkodik)
egyértelmű hogy a jobb magyarokból és pár fiatalból lehetne csinálni egy egészen jó Nemzeti csapatot!
14 éve
Törölt felhasználó
sztem ha most kib*sszuk koemant és találunk egy JÓ edzőt, akkor kijuthatnánk a köv. vb-re! akkorra már Koman, Németh, Gosztonyi és a többi U20as is beérik, Juhász és Gera már nagy tapasztalatokkal fog bírni és Dzsudzsák is naon jó lesz, sztem még a mostaninál is jobb formáját fogja mutatni. szal kell egy jó kapitány és akkor nem lennénk rosszak.
14 éve
Törölt felhasználó
Mai napig nem értem hogyhogy nem az oroszok vannak kint dehát mindíg van meglepetés!Ésakkor mi mit szóljunk hogy nem jutottunk ki! :)
14 éve
Törölt felhasználó
nekem az a véleményem, hogy egy csomó vb-s válogatottal legalább egy szinten lehetne a magyar válogatott, mert azért vannak európai szinten keresett és jó játékosaink (gera, juhász, dzsudszák), s sztem ha kijutnánk az eb-re, akkor ott nem lennénk pofozgép, ha összeszednénk magunkat, de ehhez nagy változások kellenek. koeman sztem nem ért a focihoz, kéne egy jó magyar edző a válogatott élére, s ha mindenki fel lenne tüzelve, meg lenne egy jó taktikánk, akkor sztem ott lehetnénk.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem arshavin-on múlt ő mindent megtett,de mennyivel izgalmasabb lett volna egy orosz-egyiptom.

Szólj hozzá