Eduardo az előző szezonban gyenge teljesítményt nyújtott, egész idény alatt sérülések hátráltatták és a formáját sem találta.

A 2008-as sérülése után az utóbbi volt az első teljes szezonja, de a kevés játéklehetőség miatt csak másodhegedűs volt az Arsenalnál.

Korábban maga a játékos már hangoztatta, hogy Ő nem az Arsenalba való ember, amiért akkoriban nem ment neki a játék. Wenger azonban azt nyilatkozta, hogy nem adják el Eduardot, mert egy sérülésmentes szezonban újra a régi formájában szerepelhet majd.

Wenger egy új szerződéssel akarta megmutatni Dudunak, hogy bízik benne. Az új szerződést 2009. novemberében kötötték meg.

Többen úgy gondolják, hogy a gyenge év után Dudu elhagyja az Arsenalt és a távozását Chamakh érkezése tette egyértelműbbé.

A Daily Mail értesülései szerint a Valencia kész 5 millió fontot áldozni a horvát-brazil játékosra. Eduardonak akadnak a PL-ből is kérői, ugyanis az Aston Villa is kifejezte érdeklődését a csatár iránt.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
mindenkit szeretek az Arsenalban,de Bendnert a legkevésbé.Mégis az a véleményem ,hogy inkábbb dudut adjuk el mint Bendnert! Bendnert sokszor fontos golhoz juttatta a csapatot,fiatal még és magas. Bendnernek maradnia kell,Dudu megérdemel szerintem is egy esélyt,de felőlem mehet.walcott80-nal is egyetértek többnyire :) :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
Lehet megkoveztek, de en egy kozepes jatekos latom. Volt kb 1 jo szezonja es kesz. (bar ha nincs az a brutalis serules akkor lehet minden maskeppen alakul) De amondo vagyok addig kell eladni mig er valamennyit.
14 éve
Törölt felhasználó
Eduárdó soha nem is volt és nem is lesz kiváló játékos sehol azért mert volt egy jó szezonja
14 éve
Törölt felhasználó
inkább Bendő távozzon,mintsem Dudu! mennyire vakon van az,aki nemveszi észre, h Bendő nem ide való! Ha már AstonVilla, akkor csereügylet keretében Agbonlahorral:)de jó is lenne...
Sztem ha megy akkor Valencia legyen,mert a spanyol foci jobban hozzáillik,törékeny testileg,és ott jobban is tudna cselezni,mint a PL-be!
14 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen megérdemelne még 1 szezont!! ;-P

Szólj hozzá