Ellentmondásosak a legfrissebb hírek Joe Cole szerződtetéséről.

A Daily Mirror szerint az Arsenal letett a 29 éves középpályás megszerzéséről, így a két manchesteri csapatra és a Tottenhamre marad a döntés, ki tudja elfogadni Cole magas, 100 ezer font fölötti heti fizetését.

"Volt egy hosszú beszélgetésem az ügyvezető igazgatóval, Ivan Gazidissel, valamint Arsénenel, és Joe neve fel sem merült." - mondta Peter Hill-Wood, a csapat elnöke a Mirrornak.

A goal.com viszont saját forrásokra azt állítja, Cole már alá is írta a szerződését, ami a világbajnokság után lép életbe, ha a középpályás átmegy az orvosi vizsgálatokon.

A forrás úgy tudja, Cole hétfőn még az Arsenalnál volt egy előzetes orvosin, ami arra szolgált, hogy Wengert meggyőzze az átigazolásról.

Az ügy iróniája, hogy Cole az Arsenalnál is 80 ezer fontos fizetést fog kapni, csakúgy, mint a Chelseanél, ahol a héten jelentették be hivatalosan az angol távozását. A különbség annyi, hogy Wengerék olyan plusz záradékokat építettek bele a középpályás szerződésébe, amivel 110 ezerig is felugorhat az összeg, a játékos teljesítményétől függően.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
El kell csípnünk Colet, ha egy kicsit túl sok fizetést is kér akkoris!!! Ingyen jön és kiváló játékos, heti 115 ezer, nem hiszem, hogy annyira belehalna az Arsenal ebbe!
14 éve
Törölt felhasználó
COLE.HART,TAYLOR!! GO GUNNER GO!! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Én holnap leszek 14 szóval elég fiatal vagyok.
14 éve
Törölt felhasználó
Ágyús szív,Ágyús lélek,utálom a Tottenham-et,amíg élek:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
17

Szólj hozzá