Persie szeretné, ha a következő szezonra érkezne néhány nagyobb játékos. Wenger általában alig-alig igazol embereket, míg a riválisok több millió fontot költenek.

A Spurs és a Manchester City felzárkózóban van, idén majdnem beérték az Arsenalt. Valószínűleg nyáron mindkét csapat tovább fog erősödni, így a helyek megtartása és a fejlődés érdekében Wenger kénytelen lesz igazolni.

"Meglehet nézni, hogy a többi csapat hogyan fejlődik."

"Szükségünk van néhány új játékosra és velük előre kell lépni. Nézzük például a Cityt és a Spurst -mindketten feljövőben vannak."

"Az idei egy nyitott szezon volt, de sose lehet tudni, mit hoz a jövő. Úgy hiszem azzal mindenki tisztában van, hogy erősítésre szorulunk egyes területeken."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Nagy teher van mostmár Wengeren, a szurkolók is várják türelmetlenül és még a játékosok is, hogy mostmár hozzon játékosokat Wenger, mert ez így nem fog menni örökké, hogy "majd jövőre"...
14 éve
Törölt felhasználó
Nem gondolt valaki még esetleg arra, hogy Wenger akarna igazolni de nem engedik? Senki sem lát bele a klub anyagi ügyeibe éppen ezért nem tudjuk mi lett a ToureAdebayor igazolásokból befolyt pénzből. Egy tulajdonos aki pénzt öl egy klubba az rendes szereplés mellett elvárja, hogy nyereséges legyen a "cég". Szeretném azt hinni, hogy ez nem igy van de egyre kevésbé tudom elhinni, hogy Wengert nem irányítják.
14 éve
Törölt felhasználó
én bendtner adnám el és helyére lehetne keríteni jobb és olcsóbb cserecsatárt! és a nyert összegből + a tavaly nyet összegből a qrva erős csapoatot összehozni!
14 éve
Törölt felhasználó
ahogy már mondtam a csapatot nem a játékosok, nem a szurkolók, sőt nem is a vezetőség irányítja...(jobb esetben)
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Nem David Villa-n van a hangsúly,hanem azon,hogy Cesc is kérte Wenger-t tavaly,és mégsem erősítettet a professzor!

Szólj hozzá