Az Arsenal szélsőlegendája, Robert Pirés 2006-ban kimaradt a franciák világbajnoki keretéből, s hasonlóan hozzá most Samir Nasri sem utazhat a tornára Raymond Domenech döntésének értelmében.

A szövetségi kapitány, aki az Ágyúsok közül William Gallas, Gaël Clichy, Bacary Sagna és Abou Diaby nevét is jelölte a Kékek előzetes, 30 fős keretébe, a 22 éves középpályás mellett olyan játékosokkal sem számol Dél Afrikában, mint Karim Benzema vagy éppen Patrick Vieira.

Nasri, aki a szezon első szakaszát kénytelen volt kihagyni egy lábtörés miatt, el van keseredve, hogy lemarad a Vb-ről, viszont tiszteletben tartja Domenech lépését.

"Ez nehéz nekem, de az ilyen döntések a szövetségi kapitányra tartoznak, s tiszteletben tartom ezeket, bár nem értem őt."

"Tudni szeretném, hogy miért hallok szemrehányásokat a viselkedésem miatt, annak ellenére, hogy nem fejtettem ki kritikákat."

"Elfogadom a kapitány döntését, de nagyon csalódott is vagyok emiatt." 

"Beszéltem Arséne Wengerrel telefonon, s azt mondta, hogy ez semmin sem változtat, menjek el nyaralni, s ne kételkedjek önmagamban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Igazából nem is játszott olyan hú de jól Nasri, én sokkal többet várnék tőle, de ettől függetlenül ott lenne a helye a VB-n, akármilyen erős is keretileg a francia csapat, együtt valahogy nem az igaziak!
14 éve
Törölt felhasználó
fecc,,, teljesen 1-et értek veled !
14 éve
Törölt felhasználó
ugyanaz játszódik le, mint Adebayor és Touré, Henry esetében...senki se gondolta volna, hogy távozni fognak a klub ezen meghatározó játékosai...a kivétel Adebayor, ő nálam (ahogy a többi Arsenal szurkolónál is, gondolok itt az Emirates-i füttykoncertre) 2008 nyarán elásta magát, amikor Arsenal-játékosként a Milannal és a Barcával szemezgetett...aztán látjuk mi lett a vége, el is ment.

Touré és Henry esete annyiban más, hogy az ő maradásukat tényleg mindenki biztosra vette, aztán egyszer csak bejelentették, hogy eligazoltak...

van egy olyan érzésem, hogy Fabregas is akkor távozik majd, amikor a legjobban fog fájni nekünk...tehát idén nyáron, még a vb előtt.
nem vagyok pesszimista, de azt mindenkinek be kell ismerni, hogy Fabregasnak nincs hosszú jövője a csapatnál, hiába van 4 éves szerződése, meg óriási fizetése. ha nem idén (bár szerintem igen:() akkor jövőre biztosan megy...
14 éve
Törölt felhasználó
arra nem gondolnak az emberek, hogy Cesc otthon meszelteti a házát és azért ment spanyolba ?:D :grrr:
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem is kacsa... A kommentátor is biztos onnan vette, hogy már szerződést kötött a hét elején. Pár nappal később már félig cáfolja, de elég szar, hogy nem jelenti ki egyértelműen, hogy marad, hanem ő is ódákba foglalja mint Wenger :D De benne van a levegőben, hogy menni fog. Sztem már menne, de ő is tudja, hogy itt még van dolga.

Szólj hozzá