Az Arsenal pénzügyi helyzetéről...
''Egy új periódus jön most, a Highbury Square hamarosan kész lesz és a többi létrehozott létesítmény is profitot termel. A klub pénzügyileg biztonságban van. Nem azt jelenti ez, hogy kifogyhatatlan tartalékaink vannak, de rendelkezünk elegendő pénzzel. Mindent a megfelelő időzítés és a menedzser döntései alapján teszünk majd, kivonva a médiát. Nekünk van a legfiatalabb csapatunk a Premier Leagueben és végre a potenciálból eredményeket kell faragni. A mendzser óhaja szerint használjuk fel majd a pénzt, de okosan kell igazolni, hogy tényleg előrelépések legyenek tapasztalhatók. Jó helyzetben vagyunk, hiszen a fiataljaink majdnem mindegyike hosszútávú szerződést kötött a klubbal. A jövőjük és a kivásárlási áruk is biztonságban van. Egy-két futballista kontraktusa lejár nemsokára, ilyen például William Gallas. Akármi is történik, Arsene már elmondta, hogy a védelem erősítésére kell koncentrálni ezen a nyáron, tehát ezzel kell számolni nagyrészt.''

Arsene Wenger szerződéshosszabbításáról...
''Mindenki tudja, hogy a testületünk mindig támogatta Arsenet és teljesen megbízik benne. Arsene imádja a klubot és soha nem csökken az elszántsága. Nincs kétségem afelől, hogy hosszabbítani fogunk vele. Mindent csendben akarunk lefixálni a lehető legkisebb felhajtással. Ha hivatalos bejelentésre kerül a dolog, meg fogjuk tenni.''

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha Gallas elmegy és pótoljuk egy minőségileg ugyanilyen játékossal, akkor ugyan ott vagyunk mint ebben a szezonban. Ha megint lesérül egy középső védőnk nem tudjuk ugyanolyan játékossal pótolni. Ezért kell Gallasnak maradnia és még egy klasszis védőt igazolni.
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Gallas marad, vagy ha megy, akkor minőségileg pótolva lesz a francia bekk!
14 éve
Törölt felhasználó
Ezek után el is várom, hogy érkezzen legalább 3 ember pluszba! Vagyis ha lesznek távozók (márpedig mikor nem voltak az utóbbi években...) akkor ennek a számnak még nőnie kell. Csak így lehet esélyünk jövőre. Ha nem lesz elég bő a keret akkor esélyünk nem lesz a megerősödött ellenfelekkel szemben. Mert abban biztos vagyok, hogy a Chelsea semmit nem fog gyengülni, a MU is csak jobb lesz, míg a City kifogyhatatlan a pénzből, így jövőre már tényleg számolni kell velük is! A Pool még kérdéses, de egy ilyen szezon után meglepne ha rögtön a bajnoki címért tudnának küzdeni.
14 éve
Törölt felhasználó
ezt jólmegaszondtad :D
14 éve
Törölt felhasználó
Asszem ebből kiderült, legalábbis én ebből azt vettem le, hogy Gallassal még most se hosszabbítottak szerződést és úgy látszik nem is fognak. Amúgy egyet értek vele, bár nem tom h mit lehet egyetérteni ezen, de hát na :)

Szólj hozzá