Samir Nasri az Arsenal TV Online-nak adott nyilatkozatot, amit azzal kezdett, hogy beszélt az idényéről, s a reményeiről.

"Egy kicsit frusztrált voltam, miután ki kellett hagynom az első hónapokat a lábtörésem miatt, s fizikailag csak a szezon utolsó szakaszában kezdtem magam igazán jól érezni."

"Remélem, hogy a Fulham elleni meccsel szépen zárul majd az idény, s utána minél hamarabb készen kell állnom a következő szezonra, mert szeretnék nagyon jól teljesíteni az Arsenalnak."

"Az első idényem után még jobban akartam produkálni, ám sajnos közbejött a sérülésem, ami jócskán hátráltatott abban, hogy teljesen felvegyem az angol foci ritmusát, így a következő szezonra marad ez, ha minden jól megy."

Miután önmagáról ejtett néhány mondatot, az egész gárda teljesítményével folytatta a nyilatkozatát, összehasonlítva azt az első Ágyúsoknál töltött évével.

"Jobbak voltunk, mint egy évvel ezelőtt, amíg harcban voltunk a bajnoki címért, vagyis amíg nem buktunk el a Tottenham és a Wigan ellen."

"Fejlődést és több érettséget mutattunk a játékunkban, s remélem, hogy a jövő idényben már trófeát is szerzünk, hisz megvan az ehhez szükséges minőség bennünk."

"Sérülések nélkül még jobbak lettünk volna. Ütőképes csapatunk van válogatott játékosokkal, s ha nem küszködtünk volna ilyen problémákkal, akkor odaérhettünk volna a bajnokság első helyére."

"Számításba kell venni ezt, mert egy teljes csapattal minden könnyebben ment volna. Remélhetőleg a jövőben nem lesz ennyi sérültünk, s erősek leszünk, mind Angliában, mind az európai fronton. Úgy gondolom, hogy nem is lenne szükségünk igazolásokra, ha nem lennének a következő szezonban ilyen problémáink."

Végül pedig arról beszélt, hogy tudja, az észak-londoni klubnak nincsenek 'kimeríthetetlen' anyagi forrásai, s hogy jól érzi magát az Ágyúsoknál, esze ágában sincsen a távozás.

"Nem az a típus vagyok, aki hazudna magának: az Arsenal nem Chelsea, nem szerezhet meg bárkit magának, inkább a fiatalokban bízik, hogy csapattá érjenek."

"Boldog vagyok itt, s maradni szeretnék. Nincs szükségem a távozásra, 22 éves vagyok, s nem szeretném elhagyni a klubot. Egy nagy európai csapat játékosa lehetek, szerepelhetek a PL-ben és a BL-ben, a menedzserem a világ egyik legjobbja, s nagyszerű csapattársak vesznek körül."

"Nincs szükségem váltásra, más klub után nézni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

14 éve
Törölt felhasználó
ericcson neharaguggy h ekkora hülye vagyok és iesmit mertem ide írni tudom h ez nem üti a te szintedet..XD
14 éve
Törölt felhasználó
sziasztok
itt egy link amin majd lehet nézni az Arsenal meccset élöbe(angolul) meg persze sok más meccset is.
http://www.atdhe.net/
de elöre szolok hogy akinek lassu a netsebessége annak nem vmi jo minöség lesz majd
nekem pl 6 mb os a netem és nekem is beszokott néha szaggatni föleg ha több ezren nézik azon a linken :)
de azárt adok még egy oldal cimet ami egy forum és itt 1 meccshez több linket szoktak hozzáadni föleg meccs elött kb 30 percel

http://stream.forumx.hu/viewforum.php?f=1&mforum=stream

(vmelyik linknél 30 másodperc után leáll a közvetités de ezt kilehet játszani még hozzá igy :Mint tudjátok a Justin TV fizetős lett, viszont az allgoals.pl-en találtam egy megoldást, hogyan lehet kikerülni ezt a dolgot:

Firefox: Eszközök-> Beállítások-> Haladó-> Hálózat-> Beállítások-> válaszd a kézi proxy beállításokat és írd be a megfelelő helyre a következő adatokat: 174.142.24.201 -> a porthoz pedig: 3128 -> majd nyomj OK-t, és elvileg működnie kell.
ÉN EZT KIPROBÁLTAM ÉS MÜKÖDÖTT :)
+ még irok párat ha mégse müködne :néhány IP és port.
202.62.86.38 - port 8080
118.98.16.2 - port 8080
118.98.160.102 - port 8080

na jo meccs nézést ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Ja és annyit keresne mint a fél csapat összesen. Nem kell ő ide !
14 éve
Törölt felhasználó
és joe cole-hoz mit szóltok szezon végén ingyen elhozhatnánk:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
ma már a jövő évi mezünkben jáccunk?
és a chelsea-nak szurkolok meg a 3. helynek XD

Szólj hozzá