Wenger szerződése 2011 nyarán lejár, így ha addig nem terjeszti ki a kontaktusát, távozik.

Arsene 1996-ban érkezett a klubhoz és hamar bombaerős csapatot épített. Olyan játékosokat hozott a klubhoz, mint Henry, Campbell vagy Vieira...

A 2003-04-es szezonban az Ő vezérletével lett veretlenül bajnok az Arsenal, majd hamarosan a klub elkezdte építeni (többekközt Wenger erőltetésével) az új stadiont. Az új stadion rengeteg pénzt igényelt, így a csapat kiadásai csökkentek.

A 2005-ös FA Kupa győzelmet követő években szinte az egész csapat át lett alakítva. Wenger a hangsúlyt a fiatalabb játékosokra fektette.

Rengeteg tehetség megfordult a kezei alatt és sok fiatalból csinált világszerte is elismert játékost. A fiatal játékosok szereplése és a kevés kiadás ellenére is topklub maradt az Arsenal és minden évben ott lehetett egy nagyobb kupa megnyerése közelében.

Kupát nem nyert az Arsenal 2005 óta, így a közönség türelmetlen. Sokan Wengert hibáztatják a dolgokért, de Gazidis és Hill-Wood nem így látják az egészet. Szerintük Wenger jelenti az Arsenal jövőjét, ezért mindenképp egy új szerződést akarnak az orra alá tenni. Az új szerződést 2014-ig szólna, ami a jelenlegi szerződést plusz 3 évvel toldaná meg.

Wenger 13 éve folyamatosan BL helyezést induló helyre kormányozta együttesét. A BL indulás idén is megvan, de trófeát ismét nem gyűjthetett be a klub.

Sokan a költekezés mellett vannak, de Wenger eddig nem szerette volna piszkálni a csapatát. Egyes információk szerint idén sok pénz áll rendelkezésére, így valószínűleg költeni fog. Maga a Gall mester is tudatában van a hiányosságoknak, így azokat igyekszik majd pótolni.

Sokak szerint Wenger kezd 'beleőrülni' a munkájába és sokat szeretnék, ha távozna az Arsenaltól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=NQTfkZpG-b8&feature=related

Itt van ez a Team mates-es cucc Henry-ról. Barcelonaiként de így is jó. Egyedül ő az aki másképp értelmezi az utolsó kérdést. Akkorát röhög. Aki tud angolul az érteni is fogja min. Aki nem annak annyit mondok, hogy említi a "hidegebb" napokat és azokon a napokon, háááátt kicsit ... na szóval értitek. cheese cheese
14 éve
Törölt felhasználó
Campbell lefutotta Tevezt is meg Rodallefát is,ami jó:)
14 éve
Törölt felhasználó
azta:Daz kemény lehet...mondjuk gondolom h akkor a gyorsulása marha gyenge lehet,vagy régebbi a statisztika,mert azért mostanság látszódott a meccseken h a gyorsaságát nagyon ki tudják/ki tudnák használni...csak hát a rutin általában győz:D
14 éve
Törölt felhasználó
Bendo szerint is cesc lassu. Bar lehet , hogy csak magat vedi, mert o is eleg darabos es lassu. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Denilson a leglassabb viszont Song és Cesc gyorsasága teljesen átlagos szóval nem lehet rájuk mondani, hogy lassúak! Campbell-ről pedig annyit, hogy láttam róla egy statisztikát ahol benne van a top 5 végsebességre leggyorsabb játékosok között ahol Cesc és Walcott is szerepel! (PL-be)

Szólj hozzá