Miután az Arsenal 3 pontot hagyott a Blackburn otthonában, minimum egy pont kell a biztos harmadik helyért, s ezt a Fulham elleni hazai derbin akár meg is tehetik.

Andrey Arshavin az Ewood Parkban térhetett vissza sérüléséből a 66. percben, csereként. A 28 éves játékos a saját weboldalának adott egy nyilatkozatot, melyben szerinte mindenképpen vissza kell fizetni a rajongóknak a beléjük vetett hitet egy győzelemmel.

Ami a meccset illeti, jól indult, sikerült gyorsan betalálnunk, de ez nem volt elég. Arséne elmondta, hogy az ellenfél a pontrugásokra játszik, és ezt meg is mutatták mindkét alkalommal a góloknál.

Megpróbáltunk javítani a helyzetünkön, de nem sikerült, pedig volt néhány lehetőségünk rá.

-nyilatkozta Arshavin.

Nem volt elég önbizalmam. Ezért nem sikerült jól a visszatérésem. Keményebben kellett volna meglőni a labdát, és nem csak a gólszerzésre gondolni. Valószínűleg minden másképp alakult volna.

Még mindig van egy mérkőzés, ahol meg kell mutatni a hálát - a rajongóknak - és egy gyönyörű Emirates beli játékkal kell válaszolni. Ennyi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Na az ilyen nyilatkozatokat már szeretem :D De tenni is kell majd valamit és győzni kell!
Go Gunners!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát akkor hajrá kedves Arshavin! A feladat adott: szép játékkal és győzelemmel kell búcsút venni az idénytől!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát jó lenne már egyszer egy szép játékot látni, mert az utóbbi időben nagyon el vagyunk maradva attól a bizonyos szépen játszó Arsenaltól! Az emberek megszokták, hogy az Arsenal szépen játszik, de ha néznék a meccseiket, látják, hogy ez nem mindig igaz! A szép játék már inkább a Barcas játék, na ők aztán tényleg szépen játszanak, de mi mostanában nagyon nem!!!
14 éve
Törölt felhasználó
aza a minimum h kitömik őket...
14 éve
Törölt felhasználó
dewollasi,a SPurs elleni utcsó 10 percben-
a cikkhez:
igen,Arsha,de mégis mi a F[censored]-ért nem lehetett így a maradék 20-25 fordulóban,amikor játsozztál??

Szólj hozzá