Korábban több pletyka szólt Arsavinról és a távozási szándékairól. Több nyilatkozatot kifordított a sajtó, így Arsavin népszerűsége jelentősen csökkent az Arsenal szurkolók körében.

Arsavin szereti az Arsenalt és szeret itt játszani. Az orosz úgy gondolja, hogy a hűséget nem feltétlen a klub címerének megcsókolásával kell bizonyítani.

Azt gondolom hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindenem az Arsenal.

Természetesen hű vagyok a klubomhoz és boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a csapatnak. Nagyon hálás vagyok azoknak a drukkereknek, akik szeretnek engem.

Ha akarnám, megcsókolnám az Arsenalt címert a következő meccsen, de én soha karrierem során nem csináltam ilyet. Egyszer az Oroszország-Hollandia meccsen az orosz nemzeti zászlóra adtam egyet, más nem volt.

Nem hiszem, hogy ez akármit is bizonyítana. Emlékszem amikor a Zenitnél az akkori elnök, Vitaly Mutko az alábbi dolgokat mondta nekünk: 'Van itt egy játékos, aki megcsókolta a klub címerét. Szeretném, ha ti is ezt tennétek.' Aztán a következő télen a játékos a Dinamo Kijevhez került.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem jövőre jobban megy majd neki,idén volt egy-két jó meccse,és gólokat is lőtt azért szépen,de ő ennél többet tud! Go Andrei!
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen igaza van!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem csak mezcsókolgatással lehet bizonyítani a pályán, ez tény. Ha hajt azzal már el is mondja, hogy szereti ezt a csapatot.
14 éve
Törölt felhasználó
ez korrekt!
énis gondoltam hogy nem mindene a csapat,de pozitiv dolgokat mondott el :)
már csak a pályán kéne hajtania!
14 éve
Törölt felhasználó
Én ezt nem is várom el tőle. Megelégednék annyival is ha azt látnám, hogy tényleg küzd a pályán a csapatért!

Szólj hozzá