Hírek /

Arsavin: Elfogadom a kritikákat

Andrej Arsavint meglehetősen sok kritika érte amiatt, hogy az előző néhány meccsén nem produkált valami fényesen. Emellett olyan támadások is érték, hogy az Arsenalban harcol a győzelemért, ám az orosz válogatottban alig tesz valamit a sikerért, annak ellenére, hogy ő a csapatkapitány.

Az Ágyúsok 23-asa elmondta, hogy elfogadja azokat a kritikákat, amelyek a formájára vonatkoznak, ám azt a feltételezést, miszerint nem tesz meg mindent a nemzeti csapatért, elutasította, s kifejtette az elkötelezettségét hazája válogatottja iránt.

"Úgy vélem, hogy jelen pillanatban nem a csapatot kritizálják az emberek, hanem személyesen engem. Ezt kell fogadnom, hogy őszinte legyek, tényleg nem a legjobb formámat nyújtottam az utóbbi találkozókon."

"Olyan kritikát is hallottam, hogy az Arsenalban futok és harcolok a sikerért, viszont a válogatottban csak ácsorgok. Ez csak egy feltételezés, hogy nem akarok a hazám színeiben játszani, s természetesen nem is igaz. Az emberek azt akarják, hogy minden egyes alkalommal a legjobbamat nyújtsam. Ezt nyilvánvalóan meg tudom érteni és eszerint akarok teljesíteni minden meccsen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
mostanában nagy divat lett Arshavint piszkálni...ezeknek üzenem hogy nézzék meg a statisztikákat,legeredményesebb játékosunkrol van szó,ő alakitotta ki a legtöbb gólhelyzetet,mit vártok még el tőle?minden meccsen játszott,persze hogy kicsit elfárad
10 éve
Törölt felhasználó
Hát akkor örülnék neki, ha kiküszöbölné végre a problémáit, és alázatosan játszana a csapatért!
10 éve
Törölt felhasználó
mert még az előző hírhez írsz:D az utsó meg vki későn jön és meccs összefoglalót tarhál
10 éve
Törölt felhasználó
nigga!
de match.pubnál sosem én vagyok az első:@:D
10 éve
Törölt felhasználó
látod arshapatya, megint itt a kocka bizonyítványod:D:D:D
arsa meg hosszabbítson, habár wenginek nem az a mániája hogy 30 felett csak 1 éves kontraktus? ő meg most 29 ha minden igaz...

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek