Hírek /

Sajtó: A Juventus érdeklődik Arsavinért

Az idei nyár tömve volt átigazolási pletykákkal, számos játékost hoztak szóba az Arsenallal és számos Arsenal játékos más csapattal.

Jelenleg az Arsenal elég aktív a piacon, ha az eladásokat nézzük, azonban az érkező játékosok száma és 'minősége' sok embert igencsak elkeserít.

Távozott az Arsenaltól Clichy, Eboue, Fabregas és már Nasri ügyében is megegyezett az Arsenal a Cityvel, így mindannyian abban bízunk, hogy több játékos nem fogja elhagyni szeretett csapatunkat, de a pletykák sorra jönnek.

Több olasz forrás szerint a Juventus új menedzsere, Antonio Conte az idei nagy bevásárlás ellenére még mind hiányosnak látja a csapatát, szerinte több kreativitás kéne a Juve középpályájára és így jött a képbe Arsavin, mint potenciális igazolás.

Arsa nyáron már említve volt több csapat, köztük a Zenit, Galatasaray, Mahacskala és a Juve nevével egy lapon, de Ő mindig is azt hangoztatta, hogy boldog az Arsenalnál és maradni akar.

Gervinho érkezésével sokan úgy gondolták, hogy az orosz távozni fog, de így, hogy Nasri távozott, Arsavin előtt ismét ott a lehetőség, hogy mindig kezdő lehessen.

Az orosz boldog az Arsenalnál, így korábban megnyugtatott mindenkit, hogy nem fogja elhagyni jelenlegi csapatát, sőt várja az Arsenal ajánlatát egy esetleges új szerződésről!

Reméljük, hogy az idei kiárusítás Nasri eladásával véget ért és nem fog több kulcsember távozni!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

9 éve
Törölt felhasználó
Nem e fog több kulcsember távozni???? így is a kulcsembereknek több mint a fele elment úgyhogy én nem lepődnek meg már semmin...:/ Wenger mindén évben hangoztatja h most ő igazol ennyiért meg annyiért, meg ilyen olyan játékost azt mi a vége egy vagy két igazolással befejezi a dolgokat!!! Most sem, fog igazolni meg lassan nem is tudna kit egy nagyobb játékosnak sem vagyunk vonzók amit meg is értek....:/ szégyen amit ez a vezetőség művel!!!!! Wenger keze nem tudom mennyire van bent ebbe de ha eléggé akkor ő is szégyellje magát de nagyon!!! elment fabregas helyette rosickyt kellett volna elküldeni, elment Clichy helyette Traoré-t kelett volna elengedni, elmegy Nasri helyette arshatól kéne megszabadulni(bár bírom arsha játékát úgyhogy ezt úgy mondom) olyan vagyunk mint egy átjáróház!! Nasri is a 3 év alatt igazán csak az utolsó évbe nőtte ki magát na most meg mindjárt távozik!!!! Nálunk mindig ez van kinevelünk egy játékost utána meg elengedik azt vesznek helyette valami 17 éves gyereket de legalább 20 év alattit!!! Ott van mata is miért nem tudtunk leigazolni??? 1 mert sajnálták a pénzt 2 mert az Arsenal nem vonzó és íme itt a nyilatkozata matanak: A fiatal szélső nem rejtette véka alá véleményét és kifejtette, hogy a londoniak hívása “sokkal kecsegtetőbb” volt. “Trófeákat szeretnék szerezni Angliában, többek között emiatt is választottam a Chelsea-t.” - árulta el Mata. “Ez a klub sokkal nagyobb ambíciókkal rendelkezik. A Tottenham és az Arsenal is szeretett volna soraiban tudni, de egyikük sem ér fel a “kékekhez”. Bajnok szeretnék lenni és ezt a Chelsea-nél érhetem el.”\nés tudjátok h mi a legszomorúbb h igaza van :S ez a klubvezetés szégyenteljes, elsülyedhetne nagyon mélyre, mert undorító amit művelnek!!! A sok jó játékos meg a sok menedzser meg igazgató akik oda emelték a klubbot ahol most van ezek a mostaniak meg széba...k!!! Meg az sok millió szurkoló minket is beleértve ezt érdemeljük??? remélem nagyon nem lesz igazam amit most írok de ha sürgősen nem történik valami akkor itt nagyon nagy gondok lesznek a keret gyenge mert sok a tapasztalatlan játékos, meg sok az olyan mint pl rosicky meg Bendner aki nem idevaló!!!!! meg ha wengerék megint csak a fogukhoz verik a garast és nem igazolnak senkit....akk áhh belese merek gondolni. Ha most nem igazolnak lehet h már télen késő lesz!!! Nme tudom h mi lesz de remélem hamar észbe kapnak mert a cselszki a MU meg a citi is remek játékosokat igazolt mi meg csak gyengültünk, és így sem voltunk erősek úgy sürgessen változtatni kell!!!!!! valaki ott észak londonba már ébressze fel őket!!!! Nagyon remélem változnak a dolgok mert nem Arsenlhoz méltó dolgok történnek! Én 97óta ágyú drukker vagyok elég rossz látvány vég nézni kedvenc csapatom hanyatlását azért mert pár köcsög tömi a zsebét!!!!!!
Go gunners!!!!!
9 éve
Törölt felhasználó
baptista! Traoré nem játszott a mai tartalék meccsen, ezért valószínűsíthető, hogy holnap a kezdőben kap szerepet. Szinte borítékolható, hogy a Frimpong, Song és Gervinho alkotta hármas is a kezdőben lesz az eltiltásaik miatt. Az irányító és Vermaelen partnerének személye nagyban függ Rosicky és Djourou állapotától. Ha nem lesznek elég fittek, akkor Ramsey illetve Miquel kezd. Arshavin helyett a fent említett ok miatt szerintem Gervinho fog szerepelni.
9 éve
Törölt felhasználó
ricsóó: hát ahogy te fogalmaztál ,, lázadás '' szerintem nagyjából jogosan van, mivel a csapat az előző évhez képest hihetetlen módon gyengült. Ez ellen a vezetőség, és leginkább Wenger tehet valamit. És hát lássuk be, ez nem igazán történik meg.

(mondjuk abban egyetértek, hogy szépen is kifejezheti az ember a gondolatait) :D
9 éve
Törölt felhasználó
édes jó Istenem...mi van itt?? wenger takarodj??Jézus... egy két szurkolót nem értek..mi ért pont ide is jöttetek szurkolni?? mert wengus elég rég óta itt koptatja padot és még egy darabig fogja is... nem értem a lázadást és a kövező hangulatot...most van pénz és nem ért véget az átigazolási szezon... egy két ember még meg se született amikor már Ő itt volt... kurvára zavaró azt olvasni nap mint nap , hogy temetik az arsenált és fel jövök ide itt meg a fél brigád a takarodj kurva anyád te szar stb kifejezések..minek írjátok ide??? lehet borúsnak lenni ebben a nehéz időkben csak esetleg ha nyernénk valamit akkor egy páran azt mondanátok h én megmondtam vagy mi?...
9 éve
Törölt felhasználó
Traoré tudtommal játszott a tartalékokban, úgy hogy ezért gondoltam azt hogy nem lesz kezdő. Djouru is sérülésből tért vissza, arról nem is beszélve hogy eléggé sokat szokott hibázni, ezért gondoltam hogy a fitt Miquel fog játszani. De nagy valószínűség szerint neked lesz igazad.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek