Arsene Wenger mesélt arról, hogy vannak konkrét célpontjai, ami az átigazolásokat illeti. Azt is reméli a francia, hogy a világbajnokság előtt sikerül minden személyt a klubhoz csábítania.

Az Arsenalt szóbahozták rengeteg új névvel, miután a csapat a bajnoki harcban és a Bajnokok Ligájában is alulmaradt. A Manchester City elleni bajnoki után még nem beszélt nevekről (ahogy most sem - a ford.), de elmondta, hogy június 11. előtt mindent el akar rendezni.

"Vannak konkrét kiszemeltjeim és már beszéltem is néhány emberrel. Azt most még nem mondom el, kikkel."

"Minél korábban veszem meg a játékosokat, annál jobban be tudnak illeszkedni és kevésbé vagyunk idegesek."

Wenger leszögezte, hogy csupán azért nem fog játékost venni, mert a világbajnokságon jól teljesített. Az árak is a magasba szöknek ilyen esetekben.

"Veszélyes ilyen módon igazolni, mert vannak olyan játékosok is a tornán, akik szinte egész szezonban nem játszottak és frissek. Három hétig bárki villoghat, viszont tíz évig egyenletes teljesítmény nyújtani már kicsit más."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
sok arsenalos mondja h young jöjjön de hol játszana?arsavin játszik baloldalt.nemnagyon értem...
nekem ezjönne be jövöre:
villa
arshavin van persie

nasri fabregas
song
clichy richards vermaelen sagna
ochoa

sztem richardsot kéne leigazolni.fiatal és jooo.csatárnak villát v balotellit hoznám.kapus is kéne és van is pár nagyonjo kapus aki fiatal és tehetséges és nem játszik nagy klubban.(lloris neuer ochoa)lloris a legjobb de sztem nem engedné el a lyon és ezért kéne jöjjön ochoa.nagyon jol véd:D
14 éve
Törölt felhasználó
Első hallásra (olvasásra), biztatóan hangzik ez a kijelentés, csakhogy van néhány probléma.
Például nem egy játékos mondta már azt, hogy a VB előtt nem szeretne a jövőjével foglalkozni. Na most ezzel rendesen szűkülhet a lista...
A másik pedig az, hogy az átigazolási szezon kezdete és a VB között nincs 2(!) hét!. És ismerve a tárgyalási szokásainkat, egy átlag játékos leigazolása is több időbe szokott nekünk kerülni ennél...
Viszont az utolsó mondat lehet, hogy célzás akart lenni arra, hogy idén tapasztalt játékosokkal is bővül a keretünk!
14 éve
Törölt felhasználó
Szal ha a VB kezdetéig nem jön jelentős erősítés akk ismét a csapaton belül kell majd vhogy megoldani.... 🐛
14 éve
Törölt felhasználó
Végre egy átigazolási időszak, amikor nem az utolsó hetekig/napokig kell várni valami jelre, hanem hamar elintézi a mester! Ez jó hír! Remélem jön 2-3 jó játékos, akik tényleg tudnak segíteni ezen a csapaton! Hart,Hangeland,Chamakh és Balotelli jön szerintem!
14 éve
Törölt felhasználó
LOL Snuff!! :D :D :D Hát én lehet nem fogok tudni aludni! ;) :D
De azért sajnálom woolwich, főleg ha a csaj jól is nézett ki.
Amúgy már várom ezt az átigazolási időszakot.

Szólj hozzá