Arséne Wenger még mindig úgy gondolja, hogy Lukasz Fabianskiból, a mostani hibák ellenére is remek kapus válhat.

A lengyel kapus az elnúlt három hónapban mindössze két meccsen védhetett, de mindkettőn kapitális hibákat követett el. Fabianski egy öngólt szerzett a Porto ellen februárban, és a Wigan egyenlítő gólja is az ő kezén száradt.

Miután Manuel Almunia még mindig sérüléssel bajlódik, Arséne Wenger ismét a lengyelnek ad lehetőséget a Manchester City ellen, hogy bebizonyíthassa a kritikusainak, hogy tévednek.

"Még mindig úgy gondolom, hogy fantasztikus kapus lesz belőle. Természetesen ha megkérdeznének, hogy ezen a szinten hány hiba fér bele, nullát mondanék, de el kell fogadnunk, hogy ez is beletartozik." - mondta Wenger.

"Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Fabianski nagyon tehetséges, ezenkívül jól képzett és sokat tesz hozzá a csapatszellemhez." - tette hozzá a francia.

Az Arsenalt az elmúlt napokban számos kapussal, élükön Joe Harttal és Rene Adlerrel is szóbahozták, de Wenger egyelőre nem foglalkozik a spekulációkkal.

"Először várjuk meg, hogy befejeződjön a szezon. Egyelőre semmiképpen sem akarunk az átigazolási piaccal foglalkozni egy ekkora meccs előtt, mint a holnapi." - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
nemethakos! igen, mondjuk úgy, hogy a PL-re gondoltam, mert Fabianskinak a BL-ben nem sok szerepe volt (amikor volt, azzal nem tudott élni...nagyon nem!) a CC sorozat pedig ne legyen már mérvadó egy Arsenal kapussal szemben!
14 éve
Törölt felhasználó
Wengernek jó a humorérzéke gec XD XD XD
14 éve
Törölt felhasználó
Ez azért nem igaz ,hogy 1 jó meccs volt, emlékszem én még liga kupa meccsekre.. ahol jó volt, de ha csak Plre gondoltál, akkor helytálló a kijelentés
14 éve
Törölt felhasználó
Fabianskinak eddig egy jó meccse volt az Arsenalban, ott is 4-t kapott...a Liverpool elleni, anfieldi 4-4 gondolok, azon a meccsen kiemelkedőt nyújtott, de azóta viszont nem sokat láthattunk tőle, a bakikon kívül...mennie kell, az Arsenalban még a padon is jobb kapusnak kell ülni! ide nem elég a középszerűség!
14 éve
Törölt felhasználó
Fabianskit nagy kapusnak tartottam régebben, de amit a Porto és a Wigan ellen művelt, az nem tetszett, és sztem nem illik ő ide a csapatba! Kell kapus!!!

Szólj hozzá