A Brentford menedzsere, Andy Scott szerint az Arsenal kapusproblémái igazolás nélkül is megoldódhatnak, amennyiben Arséne Wenger Wojciech Szczesnyt választja első számú kapusnak.

A lengyel hálóőr jelenleg a Brentfordnál szerepel kölcsönben, és elengedhetetlen érdemei vannak abban, hogy a harmadosztályban szereplő csapat a 10. helyen álljon a tabellán. Scott úgy gondolja, Szczesnyvel az Arsenal a kapusposzton rengeteget erősödne és visszatérhetne az az állapot, amikor még David Seaman őrizte az ágyúsok kapuját.

"Egyszerűen kiemelkedő az a teljesítmény, amit nyújt, főleg ha megnézzük, hogy sohasem védhetett még ilyen intenzitással  másutt." - mondta Scott.

"Nagyon jó lenne, ha meg tudnánk őt tartani a jövő szezonra is, de elfogadjuk, hogy erre nagyon kevés az esély. Igazán hálásak vagyunk neki, fantasztikus, amit már eddig is tett. Egyszerűen nem látok okot, miért ne lehetne remek karrierje a legmagasabb szinten is." - tette hozzá, ami egyezik Wenger korábbi véleményével.

"Természetesen nem vagyok olyan helyzetben, hogy megkérdőjelezzem Wenger döntését a játékosait illetően, mert jobban ismeri őket bárki másnál. Mindössze annyit tudok mondani, hogy Wojciech fantasztikus erőt képvisel, minden esélyt remekül kihasznál, és a korához képest sokkal érettebb."

Maga az érintett Szczesny is boldogan venné át a stafétabotot Manuel Almuniától.

"Azért jöttem a Brentfordhoz, hogy meg tudjam mutatni, mire is vagyok képes. Remélhetőleg a teljesítményemmel sokmindenkit meggyőztem, hogy jó munkát tudok végezni, akár jövőre már az Arsenal kapujában is." - mondta a 20 éves lengyel portás.

"Úgy gondolom, hogy ha már a kölcsönszerződésem előtt kaptam volna esélyt az Arsenalnál, már akkor meggyőztem volna őket. De mindegy, végülis így is sikerült. Remélhetőleg egy pár ember - beleértve Arséne Wengert is - is úgy hiszi, hogy alkalmas vagyok már az első számú kapus posztjára is." - tette hozzá.

Wenger ennek ellenére sem bízza a véletlenre a dolgokat. Bár korábban kifejtette, hogy Szczesnyt óriási tehetségnek tartja, a hírek szerint nem csak Joe Hart, hanem Rene Adler teljesítményét is figyeli a klub egy későbbi ajánlat reményében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha nem veszünk kapust(meg ha veszünk is)tuti fog kapni lehetőséget az előszezonban, és megmutathatja mit tud! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Tavaly elmondta, hogy jobb Mannonenál és jobb Fabinál is.. a lengyelek "megfenyítették" Wengert, ha Szczesny nem játszik eleget, akkor hazaviszik és Lengyelországban nevelik tovább. -ez azért elmond valamit. amelyik szakember látta Őt védeni, mind azt mondta: páratlan tehetség. és igazuk is van!
14 éve
Törölt felhasználó
én csak FM-eztem volna,ha normálisan lejött volna torrentről:D
14 éve
Törölt felhasználó
én is szoktam fmezni!:D:D
én a marseillevel vok és már leigazoltam Hazardot és naon bevállt:D
ajánlom mindenkinek h igazolja le juhászt, gignacot(!!), hazardot és l. gonzalezt:D:D
nekem ezek naon jók
14 éve
Törölt felhasználó
erre csak annyit tudok mondani h pl. Casillas is 20-21 évesen már kezdett a kapuban a Real-nál.. :)

Szólj hozzá