Gael Clichy elmnodta, hogy a jövőjét az Arsenalnál képzeli el a spanyolországi pletykák ellenére is. A francia balhátvéd ebben a szezonban a Barcelona kiszemeltjévé vált, akik 10 millió fontért vinnék a játékost.

Clichy szerződése 2012-ben jár le az Ágyúsoknál, de elmondta, hogy nem igazol a Barcába annak ellenére sem, hogy örül a BL-címvédő érdeklődésének.

Nagyon jó dolog, hogy a Barcelonához vagy a Real Madridhoz hasonló nagy klubok érdeklődnek irántam.

Én most a szezonhajrára koncentrálok. Ennél a klubnál szeretnék nyerni valamit. Két év van még hátra a szerződésemből.

A 24 éves futballista napokkal a 18. születésnapja után, még 2003-ban érkezett Londonba a Cannestól, hogy aláírja szerződését az Arsenallal.

Ő azok közé tartozik, akik az Arsenal keretének tagjai voltak a 2003/04-es idényben, amikor ugyebár a csapat veretlenül nyerte meg a Premier League-et. Clichy nagyon kötődik a klubhoz és Londonhoz, ezt el is árulta.

Nem mondom azt, hogy már angolnak érzem magam, mert ezzel másokat bántanék. De az biztos, hogy ezt a helyet az otthonomnak tekintem.

Amikor a családomat meglátogatom és elmegyek innen két hétre, náluk is nagyszerűen érzem magam, de tudom, hogy vissza kell jönnöm Londonba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem értem a többi csapatot, mindenki azt hiszi, hogy az Arsenal a foci Tescoja??
Mindenki tőlünk akar vásárolni olcsón...
Nem szabad elengedni senkit aki meghatározó játékos, szerintem jövőre nagy esélyeink lesznek, ha Wenger betartja az igéretét és hoz 1 kapust, védőt, meg csatárt...
14 éve
Törölt felhasználó
Zacky!Abban igazad volt,hogy a mentalitása nem elfogadható ilyen szinten,de azért nem is nevezhető semmire valónak,mivel egy jó játékos akiben mindig benne van a gól!
14 éve
Törölt felhasználó
A Barcelona bekaphatja. Clichy nálunk alapember és nagyon nagy szükségünk van rá.Elvitték tőlünk Hlebet és Henryt is. Mindkettő kulcsjátékos volt nálunk és a barcába való távozásuk után meg sem közelítették azt a teljesítményt amit az Arsenalban nyújtottak.
14 éve
Törölt felhasználó
safika, akkor elég rosszak a megérzéseid, ha azthiszed wenger majd clichy helyett gibbs-et fogja játszatni. 10 millióér a cipőjét nem adnám el..
rengeteg egyéni hibája van sagnával együtt? hát azért ez erős túlzás. szerintem elég biztos pont mind2 játékos, de persze nem lehetnek mindíg a toppon. clichyn ment el több meccs? ennyi erővel ez minden védőre igaz. minden védő hibázik, gael clichy épp úgy mint akár vidic vagy maicon vagy bármilyen védő, akkor ne is legyen védőnk vagy milegyen?.. meccseket nem lehet egy ember nyakába varrni, 11 ember játszik (jó talán akkor ha kapus potyázik mint állat, rá lehet fogni).
14 éve
Törölt felhasználó
látod-látod eriCesc.. én már akkor is megmondtam, hogy semmirevaló..

Szólj hozzá