Arsene Wenger nem árult el túl sokat arról, hogy miképp képzeli el a jövőben a kapusposztot az Arsenalnál.

Manuel Almunia és Lukasz Fabianski is sok kritikát kapott ebben a szezonban. Ebből következően lehetséges, hogy a mester a kapusposztra is néz majd játékost idén nyáron.

Vito Mannone és Wojciech Szczesny is jó úton halad, ám Wenger nem árult el sokat arról, hogy hosszútávú tervei között ki szerepel.

"Nem hinném, hogy a legjobb pillanatban beszélünk erről."

"Soha nem mondtam, hogy Almuniára számítok hosszútávon. Úgy gondolom, hogy ő egy nagyszerű kapus és most Lukasz Fabianskival versenyez."

"Meglátjuk, hogy hol végzünk ebben a szezonban, de szerintem nem ez a legjobb pillanat, hogy a játékosokról beszéljünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
biztonságot ad amikor bent van de csak a ha a 4kapust nézzük..de vannak hatalmas hibái..de néha olyan napokat fog ki h senki nem győzi le..
14 éve
Törölt felhasználó
De Jong 8 millió??
:ahhh:
annyiért én is elüldögélnék a padon:D
14 éve
Törölt felhasználó
Ez azért is esélytelen,mert ezek a játékosok gigantikus fizetéseket kapnak kézhez a jelenlegi csapatukban,ezért sem fogjuk leigazolni J.Cole-t a Dinamo-tól,vagy Richards-ot a Manszurk City-től,mert még ha ingyen is vannak,nagyon sok pénzbe kerülnek az évi 4-5 millió fontos fizetésükkel együtt!Csak egy példa:Nigel de Jong a City egyik "szürke" játékosa évi 8 millió fontot visz haza,ezzel pedig majd 2x annyit keres,mint a nálunk legjobban kereső Andrey Arshavin!
14 éve
Törölt felhasználó
fiuk,mit szolnatok ha megvennenk carricket es kompanyt???????????igaz h nehez lenne de carrick a mu ban keveset jatszik az utobbi 2 honapban
14 éve
Törölt felhasználó
Én most nem elsősorban arra fektetném a hangsúlyt,hogy kit utálok jobban,mert nem utálom egyik riválisunkat sem,max. 2-3 ellenszenves játékosukat,de a Dinamo már csak azért is megérdemelné a bajnoki címet,mert mindegyik közvetlen riválisát oda vissza megverte,és ebben jobbak,mint az MU,nálunk meg pláne,hogy jobbak ebben a tényezőben!Nemrég néztem egy tabellát ami azt ábrázolta,hogy nézne ki a PL sorrend,ha az Arsenal első 5 (Sp*rs,Dinamo,MU,City) elleni elért eredményét nem vennék számításba,és az a lapján az első helyen állnánk 3,vagy 4 ponttal megelőzve az MU-t!És ide kapcsolódik vissza Wenger nyilatkozata ami szerint a rangadókon most sok múlott az Arsenal szempontjából!Kíváncsi vagyok,hogy mikor lesz képes Wenger,és a csapat összerakni egy újabb tökéletes szezont a veretlen idényünk után(a tökéletes alatt persze nem azt értem,hogy ismét veretlenül nyerünk szezont)!

Szólj hozzá