Az egyik Bud Spencer & Terence Hill film címe tökéletesen illik a szombati nap történéseire, ugyanis a két legfőbb bajnokesélyes az Arsenal mellett egészen más arcát mutatta, mint amit az utóbbi időben megszokhattunk tőlük.

A Manchester United a City of Manchester Stadionban volt hivatott megvívni egy városi rangadót, amelyet végül 0-1 arányban meg is nyert aránylag jó játékkal. A MU-ra jellemző volt az elmúlt időszakban a botladozás és láthatóan a BL-kudarc is megviselte őket. Most válaszoltak a kritikusoknak és a riválisoknak, hogy nem szabad leírni őket.

Manchester City 0-1 Manchester United
Gól: Scholes (93.)

A Chelsea mostanában fantasztikus formában futballozott, nagyobbnál nagyobb arányú győzelmekkel szolgálta ki drukkereit, ám a Tottenham még nekik is (ugyanúgy, ahogy az Arsenalnak) rágós falatnak bizonyult. Harry Redknapp együttese győzött hazai pályán, így elmondhatják magukról: egy hét alatt megverték az Arsenalt és a Chelseat. John Terryt kiállították a kékektől, így eltiltás várhat rá (ez is kulcsfontosságú tényező lehet a jövőre nézve).

Tottenham 2-1 Chelsea
Gól: Defoe (15.-tizenegyesből), Bale (44.) ill. Lampard (90.)

Az Arsenal három pontra csökkentheti a különbséget a Chelseavel, és kettőre a Manchester Uniteddel szemben, ha holnap idegenben legyőzi a Wigan gárdáját. A sorsunk a mi kezünkben van, a remények visszatértek, ezt a lehetőséget meg kell ragadni!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
én valahogy jobban bírom a chelseat mint a man u..szal inkább chelsea mint manu nyerje...de amig van lehetőségünk akkor mi:D
14 éve
Törölt felhasználó
A Manchester United számtalanszor bebizonyította, hogy soha nem lehet őket leírni! Mindenesetre óriási lenne, ha ismét ők nyernék meg a PLt! Zsinórban negyedszer!
14 éve
Törölt felhasználó
Matthew!Úgy látom nem érted,mindegy!Most nincs energiám a vitához! (:
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen ez a gond. Miért nem tudtuk behúzni a Birmingham elleni meccset? Miért nem tudtunk normálisan játszani a Tottenham ellen? HA ezek összejöttek volna, megnyertük volna a bajnoki címet. Így viszont még lehet, hogy bukunk ma, vagy a City ellen vagy a Fulham ellen. De azt hiszem még a Blackburn ellen is játszunk. Szerintem ha nyerünk ma, akkor se lesz sok esélyünk a bajnoki címre. Talán a a második hely.
14 éve
Törölt felhasználó
Most minden rajtunk múlik: szerinted ha nem verjük meg a Wigant, van esélyünk?

Szólj hozzá