Az Arsenal védője, Bacary Sagna lehet az Intertől távozni készülő Maicon utódja, értesült a SkySports, noha a konkrét tárgyalások még nem kezdődtek meg a felek között.

Sagna a 2006-os csatlakozása óta kulcsszerepet tölt be az Arsenal védelmében, valamint a jobb hátvéd poszton túl rendre jól segít be a csapat támadásainál is.

A francia játékos menedzsere szerint a Sagna boldog Londonban, de nem zárta ki a távozás lehetőségét sem.

"A következő átigazolási szezonban rengeteg szélső hátvéd cserélhet majd csapatot, legalábbis én erre számítok." - mondta Christophe Mongai, Sagna ügynöke a tuttomercatoweb oldalnak.

"Ha Maicon a spekulációknak megfelelően tényleg távozik, akkor teljesen logikus lépés lenne az Inter részéről, ha kivetné a hálóját Sagnára. Hogy kapcsolatban vagyunk-e az olaszokkal? Voltak spekulációk ezzel kapcsolatban, de jelenleg semmi konkrét nincs. Valószínűleg több tárgyalásunk is lesz a jövőben." - tette hozzá.

"Mindazonáltal szeretném leszögezni, hogy Bacary nagyon boldog Londonban, az viszont kétségtelenül nehezen lehetne vitatni, hogy a futball is üzlet." - zárta szavait Mongai.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

14 éve
Törölt felhasználó
az nagyképű, frusztráló seggfej dani alves ide ne jöjjön mert én velem nem tudom mi lesz.. legalább annyira gyűlölöm mint ibrát. és dani alves beadásai legalább olyan szarok mint sagnaé, 10-ből 1 jó
14 éve
Törölt felhasználó
üdv mindenkinek ez az első komim mivel most regisztráltam ide:P:D
Sagna elvesztése nem jönne jol a hátvédsornak nagyon mert jó munkát végez sztem ezzel másis igy van, am pedig silvestre helyett lehetne vkit igazolni mivel ő már elés gyenge a csapathoz képest...:S de Chamachnak örülök mivel jo játékosnak látom, sztem D.Villa csak ak fog jönni bár kizárom ha vki elmegy előről... Középre pedig kelle egy jo Cesc utód .... Go Gunners!!!!!!!!!! jah és kell az a kupa:D
14 éve
Törölt felhasználó
Richards:
Jó tul.:
Betonkemény
Fiatal
Jól szerel
Tud játszani védekezésben bárhol(JHV,KH,akár BHV,KVK)
és ANGOL
rossz:hajlamos néha túl keménynek lenni,és emiatt elég sok sárgát kap,néha-néha pirosat
a transfermakt.de
szerinte 12 M €
Sagna pedig 14.5 M €
én csak akkor adnám Sagna-t,hogyha minimum egy Richards jönne,a legjobb sztem most Dani Alves(ő sztem elérhetetlen nekünk)tudniillik 30 m €.:D
14 éve
Törölt felhasználó
Sagna nem mehet el :(. Jó játékos!!!!!! Maradnia kell...de Richards kell :D ő jöhetne :).
14 éve
Törölt felhasználó
Ma láttam a EU2 Premier League magazinjában ,hogy elég valószínű ,hogy Richards a több lehetőség reményében távozik a City-től!Nem lenne rossz vétel Sagna helyett mert erős ,jó felépítésű védő és a védelem közepén is nagyon jól játszik , szóval ez ilyen most vagy soha helyzet mert ha most megveszi a Sp*rs (ők az egyik legjobban érdeklődő csapat) akkor nem hiszem ,hogy utána hozzánk igazolna...Persze ki tudja?Leginkább persze annak örülnék ,ha jönne Richards és maradna Bac de ismerve Wenger átig.politikáját csak Sagna távozása esetén lehetne reális okunk reménykedni Micah érkezésében.

Szólj hozzá