djayray: Szia! Futballistaként sok remek labdarúgóval találkoztál. Melyik játékos hagyott benned mély nyomot az Arsenalban, és melyik Oroszországban?

Andrey Arshavin
: Nem tudok minden csapatból kiemelni játékosokat. Az Arsenalból Cesc, Oroszországból pedig Akinfeev.


titchymunky: Hello Andrey. Tudom, hogy egy top klubban vagy, melynek jó esélye van egy bajnoki címre, de nem érzel kihívást egy másik, gyengébbik klubban játszani Anglián belül? Különösképp a Sunderland-ról beszélek, a szurkolóink szeretnék ha a csapatunk tagja lennél. Végezetül milyen ellenünk játszani?

A.A: Nem tervezek ilyeneket, de nem számít, hogy ki ellen kell játszanom, a legfontosabb dolog a győzelem, és hogy elkerüljenek a sérülések.


vishe77: Mit gondolsz Grigorij Raszputyinról?

A.A: Ennek a fickónak nagy tehetsége van más emberek irányítása felett. Szerintem Ő egy különc ember.


peer97: 13 évesen gyorsan tudtál futni?

A.A: Igen, sőt már hét évesen is. Olyan voltam, mint a villám.


vishe777: Ha az Arsenal folytatja a korábbi sorozatát, és nem nyer semmit, továbbá Arséne Wenger nem lesz hajlandó feladni az átigazolási politikáját, akkor megfontolod a távozást egy nagyobb klubba, például a Barcelona-ba, vagy a Manchester United-ba?

A.A: Szerződésem van az Arsenallal.


14071988: Hello Andrey! Köszönet ezért az oldalért, Indiából írok, szeretem a focit a barátaimmal a főiskolán is űzzük ezt a sportot, de sajnos nincs edzőnk. Így a csapatunk semmiféle versenyen nem indulhat el, megkérdezhetném, hogy hogyan tudnánk fejleszteni a csapatmunkát? Továbbá kérlek mondd meg, hogy hogyan tudnám javítani a befejezéseimet? Köszönöm előre!
Tisztelettel:
Artira Roy.

A.A: Fogadj fel engem, és ha a szerződésem megengedi, bajnokot faragok belőletek ;)


abel00: Arshavin, hány nyelvet beszélsz? Végül a felsőtesti izom fontos a labdarúgásban?

A.A: Beszélek oroszul, és még munka alatt van az angol nyelv. Az angol fociban szinte természetes, hogy szükséged van izmokra, de hasznos lehet a mindennapi életben is.


AndyBafc:Andrey, félsz a medvéktől?

A.A: Épp ellenkezőleg, szeretem Őket.


stevew: Érdekelne a könyv ('555 voprosov i otvetov') amit írtál, de nem beszélek oroszul. Lesz a közeljövőben angol változat?

A.A: Ha kapok egy komoly ajánlatot egy kiadótól, biztosan.


NobodyZ: Mit tanácsolnál nekem, egy súlyos sérülésem van, és nem tudok járni A bokám sérült meg, a futás pedig nagyon messze van még. Nagyon unalmas.

A.A: Soha ne csüggedj, gondolj bele, hogy ez a rossz sorozat is elmúlik egyszer.


praboos2001: Hello Arsha! Arsenal szurkoló vagyok már több mint tíz éve, de lassan elveszítem a hitem, mivel nem nyertünk semmit már jó ideje. De ez az év valamiért más volt, jó keretünk volt addig, amíg el nem kezdődtek a sérülések. Nyerünk, vagy sem Arséne feladata az lesz, hogy megtartsa a játékosokban a motivációt, és az olyan játékosoknak, mint te a fiatal 'Ágyúsok'-nak kéne tanácsokat adnod. A problémákat egy zárt ajtón belül, négy szem közt Arséne Wengerrel kéne megbeszélni, és nem a médiában. Ez az én álláspontom. A kérdésem pedig a következő, szereted e ezt a klubot, és ha lehetőséged adódik (pl. megnő a piaci árad) elhagynád az Arsenalt 'jobb' klubért, például a Barca, vagy a Real Madrid kedvéért?

A.A: Nem hiszem, hogy rondítok a csapat hírnevén a nyilatkozataimmal. Arsenal játékos vagyok jelenleg, és ha nyerünk boldog leszek. Ha viszont nem sikerül, akkor a családom és a barátaim is le lesznek hangolva.


mayaronen1: Szia Andrey!Érezted valaha magányosnak magad Londonban? Mi hiányzik legjobban Oroszországból?
Köszönöm. Te vagy a legjobb játékos a világon!
Maya Ronen.

A.A: Nem csak Londonban éreztem magam egyedül. Hiányzik- e Oroszország? Inkább Szentpétervár.


gmurphy24: Olvastam a nem rég leírt észrevételeidet, melyben figyelmet fordítassz a biztonságos közlekedésre. Egy helyettes tanár vagyok Londonban, és úgy érezzük az iskolánkban, hogy nem fordítunk kellő figyelmet a gyermek balesetekre. Ezért egy projectet hoztunk létre, melyet a Transport of London, illetve a Brent Travel is támogat.

A.A: Remek munkát végzel. Semmi sem fontosabb, mint a gyermekek egészsége és biztonsága!


Imperial109: Hello Andrey, remélem élvezed az életet Londonban. Most, hogy már több mint egy éve vagy az Arsenalnál következzen egy egyszerű kérdés:
Utálod a Tottenhamet?

A.A: Meséltek már erről a klub dolgozói. Mivel 'Ágyús' vagyok, a Tottenham elleni meccs nagyon fontos nekem :))


exd605: Milyen volt a Szovjetunióban élni, e modern Angila jobb hely? Ha egy kommunista felkelést terveznél, szívesen segítenék vihart kavarni a Buckingham Palotában.

A.A: Angliában sokszor gondolok arra, hogy ugyanolyan lesz majd száz év múlva is? Ha nem változik semmi, nem kell ide semmilyen forradalom.


toninho: Melyik volt a legjobban megmásított nyiatkozatod?

A.A: Nem emlékszem. Sokszor írják át azt, amit mondok, csak egy pár szót raknak hozzá, olyat, amit egyáltalán nem ejtettem ki a számon.


Joey01: Hello! Politikai nézeteid?

A.A: Ha ezt kérdezik, mindig a világbékét hozom fel.


jamiegcross: Szia Andrej! Fociztunk a hétvégén, és a menedzserünk folyton azt mondja, hogy csökkentsük az alkohol fogyasztást, és a dohányzást. Nem hinném, hogy befolyásolja a teljesítményem, szerinted?

A.A: Nem dohányzom, nem sűrűn iszok alkoholt sem. Néha whiskyt, de nagyon ritkán, amikor például nyaralni vagyok.


abhi1793: Használsz hajzselét? Ha igen, milyen márkát használsz? Melyik a kedvenc frizurád?

A.A: Nem használok ilyen dolgokat. A víz csodákra képes egy-egy meccs előtt. Sok függ a víz kémia összetételétől.


dsouzashawn0: Csatár vagyok, és nagyon gyorsan tudok futni. Ha végigfutok a pályán mit kéne tennem? A többi csapattársam nem fut úgy mint én, így meg kell őket várnom.

A.A: Fuss tovább.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
ezt tud valamit ;) ;) ;) :D :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes ilyeneket olvasni, pár kérdést én is feltettem volna ezek közül, így legalább tudom rá a választ! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Eléggé kitért néhány válasz elől,és némelyikre flegmán válaszolt,de ezen szakadtam:
"dsouzashawn0: Csatár vagyok, és nagyon gyorsan tudok futni. Ha végigfutok a pályán mit kéne tennem? A többi csapattársam nem fut úgy mint én, így meg kell őket várnom.

A.A: Fuss tovább."
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
hát azért kicsit sem feltűnő hogy egy Arsenalal vagy eligazolásával kapcsolatos kérdésre sem adott egyértelmű nyílt választ...kertel nagyon... >:-( 😏
14 éve
fuss tovább :D :D :D :D mekkora arc ez az ember :D :D

Szólj hozzá