Arsene Wenger szerint Lionel Messi képes arra, hogy a lehetetlenből lehetségest varázsoljon.

Az argentin sztár kedden egy egészen elképesztő mesternégyessel rukkolt elő, ez pedig az Arsenal BL-kieséséhez vezetett.

Wengernek tehát meg kell emésztenie egy 6-3-as összesítéssel elszenvedett kiesést, de a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Barca nyerőemberét dicsérte. Elmondta, hogy Messi beírhatja nevét minden idők legnagyobb labdarúgói közé, pedig még csak 22 éves. A határ pedig a csillagos ég.

"Nem tudom, hogy legenda-e már most. Mindenesetre fiatal, és rengeteg dolgot vihet véghez."

"Nem tudom, a negyedik gólját ki lőtte volna be hasonlóan. Lehetetlen helyzetnek tűnt, de ő lehetségessé tette."

"Van benne valami kiemelkedő, és még hat-hét jó év állhat előtte. Ha minden jól megy majd neki, hihetetlen magasságokba emelkedhet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

14 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi Barca meccs már rég nem dühít,de az nagyon fel tud "idegelni",ha úgy kritizálnak,hogy nem értik amit leírok!
14 éve
Törölt felhasználó
najóvan gyerekek, naon dühítő ez a 4-1, de nem kell ennyire felkapni a vizet senkinek sem, mert már sikerült össze veszni mindenkinek(nekem is) mindenkivel!
kezdünk olyanok lenni mint a sporthiradónxD
14 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya! Hol írtam én olyat,hogy az Interre,az MU-ra,és Chelsea-ra jellemző a szép foci?Azt írtam,hogy jelenleg a Barca a legjobb csapat,amelyik egyben a legszebb focit is játssza ,és csak utána jönnek a többiek! Először próbálj meg szöveget értelmezni,és majd csak utána kritizálj!

ui:Sorolom,Xavi,Dani Alves,Yaya Touré,Milito,Abidal,Valdes,és tehetségek akik 1-2 éven belül világsztárok lesznek,Sergio Busquets,Bojan,Pedro!Hozzáteszem az utolsó 3 játékosból legalább kettő,de lehet mindhárom simán beférne az Arsenal keretében!

Az arccal pedig nyugodtan vissza lehet venni,mert tudtommal te tegnap nem játszottal egyik csapatban sem,szóval vajmi kevés esélyed lett volna,hogy 4 gólt lőj!
14 éve
Törölt felhasználó
És a kertünkhöz még annyit hogy nézzétek meg a MU-nál olyanok akik csak a cserepadot koptatják,szívvel lélekkel küzdenek mennek mint az állatok,alázzák a Bayert..Erre mi napról napra lassulunk,a cseréink főleg a hátvédek (silvestre,cambel)középpályán is lehetne 1 komoly halytós focistát venni,mert hát Rosicky már nemlessz jobb,és Ramsey-val kitudja milessz,Walcott 20percre jó,olyan játékosokat akarnák a csapatban látni akik a szivüket othaggyák minden metcsen,olyan középpályat akik ha kell felszántják a Mu vagy a Chelsea gyepét..Csatársorba is változtatni kell,Persie mellé kell 1 igazi gólvágó aki képes 25-30gólra máskülömben mi maradunk az a csapat akinek ez a szlogenje:MAJD JÖVŐRE :-/
14 éve
Törölt felhasználó
Ha jól láttam a mecs végén Messi benyelte a labdát :D!Az biztos,hogy jó játékos és nem egy nagyképű gyerek...mondjuk sztem ha valaki akkor ő hű marad a klubjához!nekik köszönheti a pályafutását.

Szólj hozzá