Évekkel ezelőtt Cesc Fabregas édesanyja beszámolt Arséne Wengernek arról, hogy a Barcelona fiataljai milyen könnyedén lépték át az ellenfeleiket hétről-hétre. Ennek az volt az oka, hogy együtt játszott az alakulatban az Ágyúsok 4-ese, Lionel Messi, s Gerard Piqué.

Az Arsenal menedzsere tett egy diplomatikus kijelentést, amivel kikerülte, hogy össze kelljen hasonlítania a spanyol és az argentin zsenit, majd felelevenítette azt, amit az anya mondott neki.

"Azt gondolom, hogy ők teljes mértékben különböző játékosok."

"Az volt az érdekes, hogy együtt játszottak a Barca ifjúsági csapatában. Amikor beszéltem a 16 évesen hozzánk csatlakozó Fabregas édesanyjával, megtudtam, hogy Piqué, Messi és Cesc együttese rendszerint 6, 7, 8, 9-0-ra verte az ellenfeleit. Talán ez most már nem is olyan meglepő számunkra."

A francia mester ezután arra is kitért, hogy szerinte a csapatkapitánya profiként fogja kezelni azt, hogy a régi klubja ellen kell pályára lépnie.

"Határozottan állíthatom, hogy nem lesz érzelemmentes a találkozó Fabregas részéről, de ő egy győztes alkat, s az számára az első, hogy megfeleljen."

"Hiszek abban, hogy minden meccsét meg akarja nyerni, mégha a nevelőegyüttese ellen is játszunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
Messit ki kell majd kapcsolni, és akkor már könnyebb dolgunk lesz! Ez nem a tavalyi Barca! Ibra nem az igazi, Henry keresi régi formáját, egyedül Messi az, akit meg KELL állítani, és akkor versenyben lehetünk a Barcelonával!
14 éve
Törölt felhasználó
Ha most elverjük a Barcát sztem nyáron kevesebb kedve lesz Fabregasnak oda igazolni!Már csak ezért is meg kell verni őket!
Go-gunners
14 éve
Törölt felhasználó
Én egész biztos vagyok benne hogy Cesc mindent meg fog tenni azon a két meccsen hogy nyerjen az Arsenal. Remélem hogy szépen fognak játszani a srácok és ha kiesnének akkor is emelt fővel távoznának.

Sztem tovább megyünk és a döntőben a Machestert fogjuk megverni.

GO GUNNERS!!!

Szólj hozzá