Manuel Almunia most még letört, de szerdán szeretne újra mosolyogni. A Tottenham elleni idegenbeli bajnokin a cél, hogy az Arsenal életben tartsa bajnoki esélyeit.

A három pont begyűjtése bizonyítaná, hogy a ligában még jó úton jár a csapat a Bajnokok Ligája-eredmények ellenére.

Almunia kemény összecsapásra számít a White Hart Lane-en, már csak azért is, mert a Tottenham a legjobb négybe kerülésért harcol. A spanyol hálóőr küzdelmet ígér.

A Tottenham esélyes a BL-helyek egyikére, tehát nehéz meccs lesz.

Nehéz, mert a derbik mindig különlegesek a tabellán elfoglalt helytől függetlenül. Nagyszerű találkozó elé nézük véleményem szerint.

A stadionjuk légköre sem fog minket meglepni, és a Tottenham jól játszik mostanában. A futballjuk tetszetős és sok gólt szereznek. Összességében egy kiváló csapatról van szó és nehéz lesz legyőzni őket.

A bajnoki címre esélyesek vagyunk, az első helyért harcolunk. A hátralévő meccseken harcolni fogunk, mert ha nem tennénk meg, csalódottak lennénk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom, nagyon jó lenne nyernünk a Sp*rs ellen, de nagyon nehéz lesz idegenben!
14 éve
Törölt felhasználó
az a baj egyedül hogy fizikálisan nem ütjük meg a toppot. diaby erősödött valamelyest, de pl rvp-nek a sérülékenysége nagyon elszomorít 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom a Chelsea fog e még hibázni :(. Nagyon erős, jó csapat.
Kiváncsi leszek a Tottham meccsre...nehéz meccs lesz...ha minden meccsünket nyerünk már akkor sem leszünk bajnokok ha reálisan nézem a dolgokat meg a két nagy riválist...Kár h mindig azt mondjuk, hogy majd jövőre :(. Az ember mindig elhiszi h majd jobb lesz, meg bajnokok leszünk de új minőségi igazolások nélkül ez sajna nem fog menni. Jah meg persze ha fél csapat sérült akkor meg főleg nem. De szerintem az idei teljesítményünk a PL-be azért megsüvegelendő (ennyi sérülttel).

Jah és NAGYON SOKAT KÖSZÖNHETÜNK FABREGASNAK! EZT NE FELEJTSÜK EL! MINDEN TISZTELETEM AZ ÖVÉ!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem tök mindegy hogy hétvégén kikapott a sp 🤢rs mert ez a meccs nekik a egész szezonban a legnagyobb rangadójuk és felfogják magukat szivni.
Nehéz meccs lesz de remélem nyerünk. Annyi előnyünk lesz hogy ők egy kegyetlen (REMÉLEM) meccset fognak hétvégén is játszani a Fulhammel.

14 éve
Törölt felhasználó
Véleményem szerint, ha nem hozzuk el a 3 pontot a White Hart Lane-ről akkor lőttek a bajnokságnak. ÉS most már mind az 5 meccsünkön kötelező győzni. Mert csak akkor lehetünk bajnokok.

Szólj hozzá