Nem alakult szerencsésen az Arsenal Olympiakosz elleni BL-meccse, ugyanis nemcsak az eredmény lett kedvezőtlen az angol csapat számára, de három játékos is lesérült a kilencven perc folyamán: Andre Santos mellett mind a két cserekapus, Lukasz Fabianski és Vito Mannone is problémákkal bajlódik.

Arséne Wenger az Everton elleni mérkőzést megelőzően elmondta, hogy Santos a következő napokban fel fog keresni egy specialistát a bokasérülése miatt, de konkrét dátumot még nem árulta el, hogy mikor térhet majd vissza a brazil bekk. Santos azonban a saját Twitter-csatornáján azt írta, hogy legkevesebb három héten múlva játszhat majd ismét.

A két kapus sérülése közül Fabianskié tűnik a komolyabbnak, a lengyel hálóőrnek erős térdfájdalmak miatt kellett idő előtt lejönnie. Mannone válla a meccs későbbi szakaszában sérült meg, ám ő még kibírta a hármas sípszóig. Cserekapus híján pedig Arséne Wenger azt is megerősítette, hogy Manuel Almunia fog leülni a kispadra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
olááá üdv újra a fedélzeten almu:D
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson: Wenger elmondta év elején, hogy Santos nincs megfelelő állapotban a játékhoz! Lehet, hogy Gibbs-ben van a jövő, de Santos-ban is van még 5-6 év, és amíg jobb teljesítményt nyújt, mint az angol, úgyis ő fog játszani!
12 éve
Törölt felhasználó
Igen, mert év elején érkezett Santos, jó, hogy nem őt játszatta, mikor még edzésen is alig passzolgatott a többiekkel, de most szerintem bejátszotta magát a csapatba, hiszen tényleg nagyon jó teljesítményt nyújtott. Én is őt preferálom, mint a fiatal angolt.
12 éve
Törölt felhasználó
Attól, hogy nagyobb neve van nem jelenti egyből azt, hogy ő is az első számú! Gibbsben van a jövő és amikor mind a ketten egészségesek voltak akkor is folyamatosan az angol játszott!
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson: miből gondolod h Gibbs az elsőszámú balhátvéd? Mondta neked Wenger??!!
szerintem az utóbbi időben nagyon egyenletes, jó teljesítményt nyújtott Santos, emellett iszonyat labdabiztos, remekül cselez, gólveszélyes, jól tud beadni és már védekezésre is visszaér, egyedül a passzolási mutatóján kell javítania. Nálam ő a No.1 , Gibbs nagyon fiatal még és rengeteget bakizik...

Szólj hozzá