Arsene Wenger azt akarja, hogy tanítványai a gólra vadásszanak a Camp Nouban.

Az Arsenalnak legalább egy sokgólos döntetlenre lenne szüksége az elődöntőbe jutáshoz a 2-2-es hazai remi után. Ez azonban enyhén szólva sem lesz egyszerű az ellen az együttes ellen, akik az első mérkőzés első felében domináltak gyors passzaiknak köszönhetően.

Sokan a nyerő receptnek tartják azt, hogy az Arsenalnak a mérkőzés legelejétől kezdve ki kell védekezniük a Barcát, aztán a szünet után rögtön be kell találniuk. Wenger nem így gondolja, hanem úgy, hogy már az első perctől rohamozni kell.

"Egyszerű a képlet számunkra. Gólokat kell szereznünk, és úgy gondolom, a visszavágó izgalmasabb lesz, mint az odavágó."

"Ha 70 perc után még 0-0-ra fogunk állni, utána is betalálhatunk, de jobb lenne a mérkőzés elejétől erre koncentrálni. Bármelyik pillanatban gólt rúghatunk. A Barcelona pillanatnyi kihagyásaiból még profitálhatunk végig a meccsen."

"Mi egy olyan csapat vagyunk, amelyik soha nem adja fel, egész idényben ezt bizonyítottuk. Kimagasló mentális erővel bírunk és ez nagyon bizakodóvá tesz a BL-meccs előtt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
ez félrevezetés srácok :)
14 éve
Törölt felhasználó
azokból a játékosokból állitottátok össze a kezdőt a fifában akikből majd wenger is válogathat???
14 éve
Törölt felhasználó
Tudom, h pesszimista vok, de ez így van... (a fifában többször is letoltam a meccset, legutobb 1-3-ra mi nyertünk, szóval ez egy nagyon jó eredmény lenne! ) :D

Amúgy Campbell szerezte meg az első gólt, majd gyakorlatilag leutánoztam Diabyval, ugyan olyan gólt rúgtam vele, mint Sol-lal... majd a döntő gólt Nasrival lőttem. 2-0-nál szépített Pedro!

Azt hiszem ebbe mindenki beleegyezne! :D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon negatívan állok hozzá a dolgokhoz... ha azt játsza a Barca, mint amit az Emiratesben, akkor nincs esélyünk!
14 éve
Törölt felhasználó
jobb később mint soha %-P %-P

Szólj hozzá