Arsene Wenger arra buzdította a ''helyetteseket'', hogy rukkoljanak elő egy jó teljesítménnyel a Camp Nouban.

Cesc Fabregas, Andrey Arshavin, William Gallas, és Alex Song is felkerült a sérültlistára, amely Robin van Persie nevével kezdődik, így nem lehetnek ott a BL-negyeddöntő visszavágóján.

Mindkét együttesben vannak hiányzók, Wenger pedig bízik abban, hogy a körülmények ellenére is felveszi majd gárdája a versenyt a Barcával, még egy 2-2-es odavágó után is.

Denilson, Diaby, és Nasri lehet a három középpályás, akik villoghatnak.

Az egyetlen dolog, ami hitet ad nekem, az a játékosaim minősége, akiket bevethetek. Sok olyan jó emberem van, aki még így is kimarad a kezdőből.

Denilson nagyszerűen kezdte a szezont, aztán egy picit visszaesett. Mostanra újra formába lendült. Nasri rengeteget fejlődött idén lépésről lépésre. Diaby a csapatunk egy meghatározó játékosává nőtte ki magát.

Képesek egy nagyon jó produkcióra. Ennek a csapatnak van karaktere és ez reményt ad. Emellett minőségi együttes ez, tehát bárhol a világon jó eséllyel harcolunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
semmi katasztrofa nem lesz ha ma kikapunk,fele csapat hiányzik,tisztes helytállás tényleg elvárando más nem nagyon
14 éve
Törölt felhasználó
Optimizmus, optimizmus, optimizmus. Ennyi kell. Vik felfogása rossz... Tisztes helytállás. Köszönöm.

GO GUNNERS!!
14 éve
Törölt felhasználó
Szörnyű lesz nézni, ahogy a Barcelona a világ szeme láttára bohócot csinál az Arsenalból!
14 éve
Törölt felhasználó
hát...nem a legjobb a keret.....silvestre áá inkább egy fél sol.....és remélem diaby denilson kettős össze szedik magukat mert megy nekik de általában elég szürkék..
14 éve
Törölt felhasználó
N3O14,Pasti én meg azt álmodtam, hogy kontrából rúgunk egy gólt, és 1:0ra nyerünk! Kicsit necces álom,mert Senderos iramodott meg, és lőtt a kapuba.. :D

Szólj hozzá