Arsene Wenger érthető módon nyugtalan volt az első 20 percben a Barcelona ellen, azonban csodálta is egyben, azt a játékot amit Pep Guardiola csapata mutatott fel.

A Barcelona viharosan kezdte az első félidőt. Nagy nyomást helyeztek az Arsenal-ra és sok helyzetet alakítottak ki.

A Katalánok az első félidőben nem találtak be, de Wenger így se volt elégedett az első játékrészben látottakkal.

Természetesen csodáltam a játékot, de féltem is egyben.
Soha nem láttam még olyat, hogy egy csapat ennyi lehetőséget dolgozott volna ki ellenünk az első 20 percben.

"Ez nagyon különeges volt számunkra, csak reménykedni tudtam, hogy túléljük ezt a periódust."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz Ibra...ez is valami...:D Amúgy meg ha odafigyelünk és Almunia a helyén lesz akk nyerhetünk! Walcott gyorsaságát ki kell használnunk és bátran lőni távolról is!!!! GO GUNNERS!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Szinte lehetetlen, hogy továbbjussunk, pláne olyan játékkal, amit az Emiratesben nyújtottunk! Remény az van, az lesz is, de az szerintem így egymagában kevés!
14 éve
Törölt felhasználó
Pep nagyot húzott azzal,hogy ránk küldte Messiéket már a meccs elején,ez Wenger-t is meglepte!Hasonló támadásokra számíthatunk a Camp Nou-ban is,mivel a Barca hamar dűlőre akarja majd vinni a meccset,a hétvégi El Classico miatt! Kíváncsi vagyok,hogy Wenger kitalált-e vmit a nagy rohamok ellen!
14 éve
Törölt felhasználó
Az első 20 perc az életveszély volt! Én se nagyon emlékszek még ilyenre, hogy így beszorultunk volna valaki ellen is, hihetetlen mázlink volt...meg egy nagyszerű első félidőt kifogó Almuniánk...
Gallas ott lesz a VB keretbe!Egyszerűen Domenech nem engedheti meg, hogy ne hívja be!
14 éve
Törölt felhasználó
lehet tanulni a Barcelona játékából, ugyanis a stílus megegyezik, de mégis felülkerekedtek rajtunk, tehát a "majdnem tökéletes"- minta előttünk van ;)

Szólj hozzá