Érzelemdús, különleges, csodálatos. E három szóval foglalta össze Thierry Henry a szurkolók tegnapi fogadtatását az Emirates Stadiumban.

A Barcelona csatára a cserepadon kezdte a mérkőzést, ám a meccs vége előtt 14 perccel pályára lépett - amikor az Arsenal még vesztésre állt - . A francia támadó Zlatan Ibrahimovic helyére érkezett, óriási tapsviharban, majd ez a szeretet tovább folytatódott a meccs végéig.

Nagyon érzelemdús meccsben volt részem. Olyan különleges volt, gondolom hallható volt mi történt, amikor pályára léptem. A legkülönlegesebb pillanat a végén volt.

Mint ahogy a Barcelonanál is, a mérkőzés lefújása után, odamegyünk a rajongókhoz, és megköszönjük a bíztatást. Azt mondtam magamban, hogy meg kell tapsolnom őket. A többit meg szerintem tudják.

-nyilatkozta Titi.

Sosem folytottam el az érzéseim a klub iránt, és a szurkolók ma bebizonyították, hogy még mindig szeretnek engem. Remek érzés volt, mitöbb csodálatos.

Néhány drukker bizonyára kíváncsi arra, hogy meglepte-e Henryt az egyenlítés.

Egyáltalán nem, főleg, hogy a rajongók segítettek ebben. Sokszor mondtam már, hogy lehetsz kétgólos hátrányban, de egy kis buzdítás sokat segíthet.De ez egy másik történet, az Arsenal drukkerek mindig próbálnak segíteni felállni, és ezt ma is bebizonyították.

-folytatta az 'Ágyúsok' legendája.

Viszont jobb lett volna, ha győzelemmel várjuk a visszavágót, de a 2-2 nem egy rossz eredmény. Nem lepett meg [az Arsenal egyenlítése], mert pontosan tudom mi zajlik itt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=_AdZwed-m8E
Többek között ezért nem vagyunk bajnok esélyesek :zip:
Mintha kihúzták volna a kígyó méregfogát.
14 éve
Törölt felhasználó
Azért azt figyeltétek, hogy amikor majdnem gólhelyzetbe került (beállása után szinte azonnal) a tapsvihar fújjolásba ment ám át a stadionban...?! xD
14 éve
Törölt felhasználó
Ooh gyere haza Titi! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Néha azért fújjolták, amikor hozzá került a labda, de az a hangorkán, amikor a pályára lépett, és mondta a hangosbemondó, hogy Thierry Henry, mindenki újjongott, az csodás volt! :)
14 éve
Törölt felhasználó
tök jó fej Henry :p :p :p én is lettem volna a kisgyerek helyébe :) :) :) ;)

Szólj hozzá