Arséne Wenger azt szeretné, ha az Arsenal szurkolói különleges dolgot tapasztalnának az Emiratesben, szerda este.

A francia készen áll a Barcelona-ra, és tovább szeretne jutni a 'csúnya futball' alkalmazása nélkül.

Az Arsenal híres a remek támadó futballjáról, és Wenger ugyanezt a játékot szeretné képviselni a címvédő ellen.

Elsőnek a legjobb, ha megnyerjük e mérkőzést. Csak csúnya futballal lehetne megnyerni ezt a meccset? Erről alaposan meg kéne győznie valakinek.

Szerintem a leghatékonyabb dolog, ha szép futballt játszunk, azaz a földön tartjuk a labdát, mivel csak itt vannak gólok, és nem a levegőben.

-nyilatkozta Wenger.

Megpróbálunk úgy játszani, amihez hozzászoktunk - ezt nem tudod egyik meccsről a másikra megváltoztatni, de a játékunkkal hatékonyak szeretnénk lenni.

Élveznünk kell, és fel kell pörögni a mérkőzésre. Magabiztos vagyok, hogy ki fogunk elégíteni minden kételkedő, és a saját szurkolóink elvárását is, mert azt szeretnék tőlünk, hogy valami különlegeset láthassanak.

A Barca igazi csapatként futballozik, és fenyegetően játszik, de mi is.

A holnapi meccs nagyon érdekes lesz. Boldog vagyok, mert szeretem a futballt, és mindenek felett szeretem az Arsenalt. A csapatomnak ki kell használni ezt az alkalmat, hogy valami fantasztikusat vigyen véghez a Barcelona ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Ugyan az az érzésem, mint eriCesc-nek. De tényleg ne legyen igazam vagy igazunk.
14 éve
Törölt felhasználó
Remelem nyilt jo meccs lesz, es nem pocsoljuk el mint ahogy a "nagy rangadokat" szoktuk. MErt altalaban ilyenkor ez kovetkezik.........
14 éve
Törölt felhasználó
Ui: Meglett a Kresz vizsgám! Még csak ezért is nyerjek a fiúk! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem azért lehet esélyünk, mert már ezzel a csapattal nem igen voltunk ilyen párharc előtt, hogy a meccs előtt teljesen esélytelenek voltunk. Eltekintve az angol csapatoktól! Az Arsenalnak általában menni szokott a nem angol klubok ellen, de jó lesz megnézni, hogy mit tud ez a csapat úgy egy nem angol csapat ellen, hogy esélytelenül megy ki! Nem bízom el magamat de én nekem jó előérzetem van! Meglephetjük a Barcát egy jó játékkal!

Go Gunners!
14 éve
Törölt felhasználó
Én nagy pofára esést szagot érzek a levegőben,de ne legyen igazam!Ez tényleg olyan,mint az MU,vagy a Chelsea elleni meccs előtti nyilatkozat amikor AW kijelentette,hogy a srácok felnőttek a feladathoz!Tudjuk mi lett a vége,leiskoláztak minket!Elsősorban jó meccset várok,két nyíltan focizó csapatot,akik felvállalják a támadófocit,az eredmény másodlagos számomra!Csak abban az esetben leszek ideges,ha szoros párharcot követően esünk ki,ha simán,akkor mondhatom,hogy én megmondtam,ha tjutunk,akkor pedig megemelem a nem létező kalapom minden Arsenal játékos előtt!

Szólj hozzá