Thierry Henry még mindig életveszélyes a pályán - állítja Arsene Wenger.

Az Arsenal legendája a londoni klubnál 226 gólt szerzett, és később a Barcelonát is triplázáshoz segítette. Az első két spanyolországi idényében 45 találatot jegyzett, de idén még csak háromszor vette be az ellenfelek kapuját.

A játékos hol játszott, hol nem, de meghatározó lehet a személye az Arsenal elleni BL-negyeddöntőn az Emirates Stadionban. Wenger biztosan nem veszi félvállról Henry kikapcsolását.

Ő nagyon veszélyes, mert még mindig egy kivételes tehetség. Ráadásul nagyon intelligens is egyben.

Örülünk, hogy újra az Emiratesben üdvözölhetjük és meg is kapja a jó fogadtatást, amit megérdemel. Ha a BL-meccs elkezdődik, akkor természetesen az ellenfél legyőzésén leszünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Várom már a mai meccset, remélem Henry nem fog nagyon jól játszani! :)
14 éve
Törölt felhasználó
lehet hogy sok ellenszenvest szerzek ezzel, de az Arsenal mögött a 2. kedvenc csapatom a Bayern.... és nem azért mert olyan szépen és látványosan játszanak, hanem a játékfelfogásuk miatt. soha nem adják fel, végig küzdenek, még akk is ha maga a játék elég akadozva megy. ezért is örülök hogy az utóbbi időben az Arsenal is kezd átvenni ebből vmit és a 90. perc után is küzdenek.
magáról a Mu ellen meccsről annyit, hogy egyrészt sztem még mindig a Mu az esélyesebb, másrészt még jobban megutáltam a mu-t mer amit játszottak az első perces gól után az szánalom..... végül pedig életem egyik legjobb akciója volt az utcs bayern támadás amiből egyrészt a gól lehet, másrészt megszopatták az evrát, harmadrészt megsérült a rooney 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
figyeljétek meg hétvégén rúni falábbal vagy rugólábbal már focizni fog.
14 éve
Törölt felhasználó
2-1!!!! kikapott a mocskos mu! Olic utolsó percben szerzett gólt, evra hibájából
mien érzés amikor téged aláznak le evre?:@ úgy gyűlölöm azt az embert.
rooney meg nagyon rosszul lépett, tuti, h sérülés lesz belőle... ugyanúgy L alakba ment a lába, csak ő rosszul lépett. na m1, attólmég sztem továbbjut a mu, de szép volt bayern!!
14 éve
Törölt felhasználó
sop://broker.sopcast.com:3912/90336 -Chamakh kvajól játszik. Gourcuffel a bordó legjobbjai. ha a Lyon kapusa nem védett volna nagyokat, Chamakh már 3 gólnál járna

Szólj hozzá