Arsene Wenger mester úgy véli, hogy Thierry Henry nagyon jó fogadtatásban fog részesülni, amikor visszatér az Emirates Stadionba a Barcelona színeiben.

A francia 2007-ben hagyta el az Arsenalt, és legutoljára a Blackburn Rovers elleni bajnokin járt az Emiratesben ebben az idényben. Akkor a pályára is kiment üdvözölni a drukkereket, és már akkor érezhető volt azok szeretete.

Nagyon érzelemdús lesz számára a visszatérés. Egy nagyszerű fogadtatásban fog részesülni, ahogy az a klub legendájához méltó. Ha a negyeddöntő elkezdődik, akkor csak arra kell figyelni. A meccs erejéig elfelejtjük, hogy valaha is nálunk játszott.

Wenger beszélt a múltról is, és elmondása szerint Thierry Henry az egyik legsportszerűbb labdarúgó, akivel valaha együtt dolgozott. Ennek kapcsán kitért a fenti állítást kissé megcáfoló eseményre is, a franciák vb-selejtezőjére Írország ellen. A menedzser megvédte Titit.

Nem kapott elég támogatást akkor. Ki reagált hasonlóan, mint ő? Rengeteg játékossal dolgoztam már együtt, de állíthatom, hogy ő volt az egyik legsportszerűbb. Néha veszélybe került, mert elvesztette a türelmét, de durvaságokat sosem követett el. A vb-selejtező után nem a megfelelő intézkedések történtek, ugyanis a Francia Labdarúgó Szövetségnek újrajátszást kellett volna felajánlania. Nem biztos, hogy mindenki felháborodott volna az eseten, ha a franciák nagy fölényben játszottak volna akkor. Írország sokkal jobban játszott azon az estén, így igazságtalannak tűnt az, hogy az ellenfél talált be.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Drága, drága... Azért egy VB-n vagy EB-n megengedhetnék maguknak. Főleg egy Premier League-ben. A pénz nem lenne gond!
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem megfelelő fogadtatása lesz Henrynak, mert megérdemli! És remélem, ha játszik, visszafogott teljesítményt fog nyújtani Titi! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Tegnap miért nem volt még a cserék között sem Henry ?

Az a baj a videóbírókkal, hogy nagyon drága. És nem mindenhol engedhetik ezt meg maguknak.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nekem az a véleményem, h a szövetség nagyon gáz. Egy: Simán újra kellett volna játszani, főleg azután, hogy egész Európa látta mi történt! Nevetségessé teszik a sportot. Kettő: évek óta nem hajlandóak bevezetni azt a rohadt videóbírót, mikor mindenki jól tudja, hogy mekkora szükség van rá a mai gyors játékban. Tegnap az Inter is les állásról szerezte egyenlítő gólját. Szerencse, hogy néha tényleg győz az igazság. :)
Sajnos a szövetség felett is elment az idő, tele van vén faszokkal, akiket régen el kellett volna távolítani onnan. Az ő idejük lejárt, hagyjuk az új generációra, hogy úgy alakítsák a jövőjüket, ahogyan ők akarják. Név szerint csalások nélkül, becsületesen. A baj csak az, h a videóbíróval megszűnne a fogadási csalás, sokkal nehezebb lenne eladni a meccsket. :coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
Az a minimum, hogy nagyszeru fogadtatasban lesz resze. Titi legnagyobb.

Szólj hozzá