Arsene Wenger úgy véli, hogy a Premier League-ben Alex Song fejlődött az utóbbi időben a legtöbbet.

A középpályás már 33-szor kezdett ebben a szezonban és Thomas Vermaelent is kiválóan pótolta múlt szombaton a West Ham ellen (2-0) középhátvédet játszva.

A kameruni játékos egyértelműen sztárrá nőtte ki magát az Ágyúsoknál, és Wenger úgy véli, hogy a ligabeli viszonylatokat nézve Song lehet a legtöbbet fejlődő.

"Nincs messze attól, hogy kijelentsük ezt. Mást nem is tudok kiemelni ilyen téren. Igazi minőségi játékosnak tartom."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
nagyon megszerettem soha nem gondoltam volna egyszer h kihagyhatatlan a csapatból...
14 éve
Törölt felhasználó
Szenzációs játékos lett belőle, hihetetlen fejlődésen ment kereszztül, jó ezt látni!
14 éve
Törölt felhasználó
Ez így van! Tényleg nem lő távolról, de szerintem azért nem, mert nem jó benne. De ettől függetlenül 1-2-szer megpróbálhatná.
Hozzáteszem, szerintem Diaby is nagyon sokat fejlődött, és Denilson is.
14 éve
Törölt felhasználó
norbon igazad van!sokszor nem lő,ez lehet önbizalomhiány,de nem is biztos h olyan jó távolról...mert Diaby,Denilson még oké,de Songnál nem vok benne biztos
14 éve
Törölt felhasználó
amit hiányolok nála, azok a távoli lovések elnemválolása. nemtudom, hogy csak az onbizalmával van-e baj, de Wengernek bíztatnia kellene ot, hogy merjen kapuralonni, mert megfigyeltem hogy minden meccsen van 2-3 lehetosége lonni, de lepasszolja. Már csak ez hiányzik, hogy lekorozze Essient, akit még nemrég a világ legjobb VKP-jának tartottak, megjegyzem az is volt, s ha nem lenne sérult, talán még az is lenne.

Szólj hozzá