Alex Song szerint az Arsenal kései góljainak titka a csapat futballal kapcsolatos alapelveihez köthető.

Nicklas Bendtner szerezte a Hull City elleni mindent eldöntő találatot, és ez azt jelenti, hogy az elmúlt öt mérkőzésen ez volt a hatodik gól, amely a meccs vége előtt kevéssel esett.

Song kihagyta eltiltás miatt a múlt heti bajnokit, de elmondása szerint úgy örült a gólnak, mint egy őrült. Az Arsenal TV-nek adott nyilatkozatában többek között Arsene Wenger filozófiáját dicsérte.

A mester ránk bízza a munkát. Ha a játékvezető azt mondja, hogy kettő vagy négy percünk van még hátra, az edző csak annyit tanácsol, hogy ne pánikoljunk, játsszunk nyugodtan. Ha ez megvan, és az ellenfél meginog a végén, nagyobb esélyünk van gólt szerezni.

Amíg nincs vége egy mérkőzésnek, addig bármikor betalálhatunk.

Song a Hull elleni összecsapást a családjával tekintette meg, és a gólörömei emlékezetesek maradtak számára.

Olyan voltam, mint egy őrült. Ugráltam össze-vissza. A fiammal néztük a meccset, ő persze nem nagyon értette, mi történik velem. Amikor Nicklas gólt rúgott, annyit mondtam, hogy: 'Igeeeeeeeeeeeeeeeeen.'

Nehéz szívvel nézem a barátaimat, mikor tudom, hogy nem lehetek velük. Ennek ellenére bízom a csapatban. Megvannak a játékosaink, akik ha beállnak, képesek megfelelően teljesíteni.

Most jó helyzetben vagyunk, és a hátralévő meccseken is küzdeni fogunk.

A csapat mentalitása megváltozott kissé. Mindenki erőteljesen azon van, hogy végre nyerjünk már meg valamit. Fontos ez nekünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
"Nehéz szívvel nézem a barátaimat, mikor tudom, hogy nem lehetek velük." - ebből, és még sok más nyilatkozatból is látszik, hogy az Arsenal nem csak egy klub, amelyben a játékosok "össze vannak vásárolva", és egymás mellett játszanak...nem. az Arsenal egy család, és egyre jobban funkcionál csapatként is. az összhanggal szerintem már nincs problémánk ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Képzelem szegény Song fia nem értette, hogy a vater mit üvöltözik ott annyira! Majd megérti a kissrác ha egy kicsit nagyobb lesz... ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Én annyit mondtam hogy:
"Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz":D
+dobáltam a sált otthon:D
14 éve
Törölt felhasználó
hehe én Bendtner góljánál kiabáltam meg az Arsenalos sálamat csókolgattam hehe(nem vicc) :D :D 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Song a legnagyobb király! :)

Szólj hozzá