Az Arsenal ezen a héten egy kulcsfontosságú győzelmet aratott a Hull City felett, amit az utolsó percekben sikerült eldönteni. Az előző bajnokin is hasonló volt helyzet a Stoke City ellen, sőt az elmúlt öt mérkőzés nagy részében a 90., vagy a hosszabbítás perceiben is születtek gólok.

A menedzser a technikához és a hithez társítja a klub ezen tulajdonságát. Elismerte, nem létszükségletük az utolsó percekre hagyni a döntést, de ez a fajta győzelmek sokat segíthetnek a végén.

A Manchester United is szerez kései gólokat, igen. Aláírom, hogy ebben a szezonban senki nem szerzett több gólt az utolsó 15 percben nálunk.

-nyilatkozta Wenger.

Talán ez egy technikai fölény számunkra, ezt nagyon szeretem a csapatban. Amikor látom őket a pályán, tudom, hogy nem fogják feladni.

Ugyanaz a jelenlegi hozzáállásuk, mint november végén, amikor a Chelsea ellen kellett ledolgozni 11 pontot. Jelenleg csak két ponttal vagyunk lemaradva a Manchester United mögött.

Tudtam, hogy nem fogják feladni szombaton, de most jó eredményekre van szükségünk, hogy ledolgozzuk ezt a hátrányt. Senki nem jósolhatja meg a végét.

-folytatta a francia menedzser.

A hozzáállásuk nagyszerű volt és megérdemeltük a győzelmet. A szezon további része nagyon szoros lesz, érdekes, izgalmas, és ez az amire szükséged van, ha újságíró vagy.

Nem tudom, hogy a mostani helyzetből kilábalás, és egy bajnoki cím lenne-e a legjobb menedzseri teljesítményem eddig.

Nyolc meccs van hátra - négy otthon, négy idegenben - tehát még mindig versenyben vagyunk. Hát tegyünk meg mindent!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudom valami AIDS-kampány miatt játszottak olyan labdával. De hogy mit használ egy HIV-fertőzöttnek egy ilyen labda fogalmam sincs.
14 éve
Törölt felhasználó
Az valahogy most látszik a csapaton, hogy lélektanilag jók vagyunk JELEN PILLANATBAN! Ez a pillanat, könnyen elillanhat de nekünk ezt kell megakadályozni. Bízom a csapatban, de nagyon nehéz lesz megnyerni a bajnokságot.

off: Mi volt ez a szörnyű labda a hétvégén. Több európai ligában is láttam.
14 éve
Törölt felhasználó
Azétz ez nehezebb ellenfelek ellen bajos dolog lehet. Én inkább amellett vagyok, hogy amikor lehet büntessünk, mert a mi védelmünk se a legjobb a világon... :ohh:
14 éve
Törölt felhasználó
Örülök annak,hogy a csapat képes az utolsó percekben is gólokat szerezni,de azért ez ne váltson ki a játékosokból lagymatag hozzáállást a meccs korai szakaszaiban!Jobb az,hogyha a meccseink már korán eldőlnek,és talán 1-2 gála meccsel növeljük az önbizalmunkat!Persze mindig azt mondom,mindegy hogy,csak hozzuk el a 3 pontot!
14 éve
Törölt felhasználó
hozzni kell mindet!!!
a legnehezebb a Birmingham és a Spurs lesz
de a Spurst itthon megvertük 3-0 ra+ellenük általában jól megy :D
pszichológia-i előny is nálunk van(a 3-0 miatt)
szóval hozzni kell eztis :P

Szólj hozzá