Arséne Wenger szerint Emmanuel Ebooué a hozzállása miatt lett 'kész játékos'.

Az elefántcsontparti játékos az előző évadban rengeteg kritikát kapott mind a médiától, mind pedig a szurkolóktól. Immáron mindenki elismeri Eboué tehetségét.

A klub menedzsere ezen cseppet sem lepődött meg, a játékost a pozitív megközelítése és extrovertált tulajdonsága segítette át a nehéz időszakon, véli Wenger.

Azt hiszem hasonlít az eset Theo-éra. Eboué-t tavaly sokan kritizálták, de remek hozzáállása miatt kiválóan visszatért. Mostmár belopta magát a szurkolók szívébe.

-nyilatkozta a francia menedzser.

Nem azokért szeretnek, amiket nyilatkozol, hanem azért, hogyan teljesítessz a pályán. Néha elfelejtük ezt, ugyanez volt mindkét játékossal [Walcott és Eboué].

Egy teljes játékossá fejlődött - hátvéd, és balszélső szerepébe is szívesen bújik. Eboué nagy játékos. Most kapja vissza azt a rengeteg jót, amit megérdemelt. Fantasztikus a hozzáállása, és nagyon szereti a futballt.

-folytatta Wenger.

Egy aktív személyiség, akinek nem csak a pályán van nagy tehetsége. Nagyon jó humora van. Ez pozitív módon hat a csapatra.

A legjobb teljesítményt a védelem, vagy a középpálya jobb oldalán nyújtja. Amikor szilárdabbak akarunk lenni akkor Sagna-t is bevetjük.

Egy nagyon kreatív játékosról van szó. A védő poszt nagyon fontos a modern labdarúgásban, ha jól kezdessz, azaz jók a passzaid minősége, jól kezeled a rád háruló nyomást, a játékos túléli a meccset.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Ő tényleg az a játékos aki szívből játszik és mindig a győzelemért hajt! Így tovább Eboue!
14 éve
Törölt felhasználó
Respeckt Eboue :)
14 éve
Törölt felhasználó
le a kalappal mióta kifütyülték teljesen megváltozott jó irányba nem fordult be és most már látszik rajta imádja a focit...
14 éve
Törölt felhasználó
Itt lett volna a példa Adebayor előtt is! Tisztelem Ebouét, mert tényleg nincs még egy ilyen csupaszív játékos a csapatban, mint ő!
14 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó idézettel tökéletesen egyet értek! Ezek a fontos dolgok. És természetesen Eboué-val is elégedett vagyok. Gyönyörű gólt szerzett!!! Érdemes megnézni, hogy átfutja az egész pályát Arsahvin mellett. Iszonyat szép játék volt. ;)

Szólj hozzá