Arséne Wenger elárulta, hogy nem szívja vissza azon kijelentését, mely szerint Ryan Shawcross múlt heti belépője 'elfogadhatatlan' volt Aaron Ramseyvel szemben, valamint azt sem, hogy 'nem véletlen egybeesésnek' nevezte azokat az incidenseket, aminek következtében az elmúlt öt évben három játékos - Diaby, Eduardo és most Ramsey - szenvedett lábtörést.

Bár a francia menedzser már a jövőre akar koncentrálni, az arsenal.comnak mégis újból kifejezte a véleményét ezekkel kapcsolatban.

100%-ig kiállok a véleményem mellett. Már akkor is tudtam, hogy ezek után mi fog történni az egész héten, de ezt nem volt nehéz megjósolni

-mondta Wenger.

Az a fontos, hogy a jövőre koncentráljunk, segítsünk Aaaront, az embereket meg hagyjuk beszélni. Nem akarunk túl sokat szerepelni az újságok címlapjain olyan szalagcímekkel, amelyek később elméleteket szülnek. Ez nem segíti sem Aaront, sem magát a futballt, nem megyünk vele előbbre. 
Húsz évig külföldön éltem, szóval tudom, hogy mit jelentenek ezek. Nem mindig van teljesen igazam, de a véleményemet mindig kifejtettem, bárhol is dolgoztam

- tette hozzá.

Imádom az angol játék elhivatottságát. Ezzel nincs is semmi baj, nem akarok rajta változtatni, mert csak még vonzóbbá teszi az egészet. Sőt, teljes mértékben emellett vagyok, ugyanakkor a magas színvonalú elhivatottságnak nem kellene a sportszerűség határán túlnyúlni

-zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit agyatlan egy-két ilyen nagydarab játékos. Az ismerőseim között is vannak ilyen alkatú srácok és középsuliban ha akartak kegyetlenül ki tudtak csinálni. Az a helyzet, hogy az átlag feletti fizikai erővel rendelkező játékosoknak nem feltétlenül kellene az erőre és csakis az erőre hivatkoznia. >:-(
Abban az esetben ha látom, hogy valaki gyorsan közeledik, akkor nem rúgok a ladba felé teljes erőből, NEM?!?!?!?! :roll: Főleg, hogy a középpályán volt, tehát nem is élet-halál kérdése volt az a labda. :-S
És ezek után azt nyilatkozza, hogy nem fog változtatni a játékán :blank: Hát elmehet a jó büdös picsába! Hiába kér bocsánatot ha valakinek kettétörte a lábát. :ohh:
14 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz mondjuk kellene nyernünk 4-0ra minimum és akkor is még csak egál lesz a gólkülönbségünk a Chelseavel szemben! Plusz a MUnak is ki kéne kapnia a Wolves otthonában, amire valljuk be nem sok esély van! De azért reménykedhetünk!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem természetes ,hogy kifakad egy újabb lábtörés után,és Shawcross ellen,még ha nem is volt szándékos a szerelési kísérlet!Wenger csalódott,mert egy újabb jó formában lévő játékost vesztett a csapat,nem mellesleg Ramsey pályafutását is megtöri ez a sérülés!Az utolsó bekezdésben említett dolgokra pedig csak annyit,hogy ez a Premier League,ezért is szeretjük!

off:Hétvégén a Dinamo FA-Cup meccset játszik,és ha minden szerencsésen alakul,akkor ismét átvehetjük a PL táblázat első helyét,ez pedig lélektanilag nagyon sokat jelenthet! (:
14 éve
Törölt felhasználó
én nem láttam semmi durva szándékot..de ez az én véleményem...
14 éve
Törölt felhasználó
Az angol focira jellemzo a kemeny jatek de ez mar brutalis volt.En az ilyen serulest okozokat eltiltanam a focitol orokre szerintem az ilyenek menjenek inkabb utcai harcokra.

Szólj hozzá