Az Arsenal a Stoke City otthonába látogatott. A vendégek kezdőjében helyet kapott többekközt Ramsey, Eboue és Campbell is.

A Stoke korán megszerezte a vezetést. Delap bedobását követően a hazaiak egyik védője fejelt gólt.

A kapott gólt követően az Arsenal összezuhant, majd egészen a félidő közepéig a Stoke irányított. A hazai csapat eléggé elfáradt a félidő végére, így az Arsenal átvette az irányítást.

A 32. percben Cesc beadása után Bendtner bólintott a kapuba. A félidőben több gól nem esett.

A második játékrészre Wenger nem változtatott a csapaton. A 66. percig semmi említésre érdemes nem történt, de sajnos a 66. perc megrázó eseményeket hozott magával.

A Stoke védője, Shawcross egy szörnyű belépőt mutatott be Ramseyen. Ramsey csúnyán megsérült, az orvosok rögtön a segítségére siettek. A Stoke védőjét kiállították.

Az eset után Wenger fiainak fel kellett állni ebből, a csapatra óriási mentális nyomást hozó esetből. Jót tett a csapatnak Campbell és Cesc rengeteg tapasztalata.

Végül a meccset a sors visszaadta az Arsenal kezébe. A 90. percben a bíró megítélt egy 11-est, melyet Cesc értékesített.

A hosszabbításban még egy szép támadást követően Vermaelen is betalált.

Ramsey sérülése a csapatot és engem is megfogott. Szörnyű volt látni egy 19 éves srácot, aki focizni ment a Stoke otthonába és sajnos egy szörnyű tragédia részese lett. A csapat mentális erejét ki kell emelni, mert amit a játékosok csináltak az utolsó percekben az tényleg valami emberfeletti. Büszke vagyok az Arsenalra, ezt a hozzáállást szeretem.

Hogy miért van ennyi sérült a csapatban? Szerintem ebben közrejátszik a bírók tapasztalatlansága és egedékenysége. 3 11-est is befújhattak volna ma és volt számos eset, ami sárgát vagy épp szabadrúgást ért volna. Song miért kapott lapot? -nem értem. A bírók sok esetet büntetlenül hagynak, így a játékosok bátrabban mennek bele brutális szerelésekbe.

Kívánok Ramseynek mihamarabbi felépülést!!!


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (529)

14 éve
Törölt felhasználó
Bazki még most is ráz a hideg. Holnap meg meccsem lesz...öröm lesz játszani...
14 éve
Törölt felhasználó
áhh.. teljesen fölösleges lenne kiírni újra.. a fejlécben van egy SMS-es embléma. szal akit érdekelte volna a dolog, az lépett volna :d
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy akkor tegyetek ki egy hírt, hogy lehet adományozni! Tesztek ki egy posta/bankszámla címet és mondjuk 500 ft ot küldenek az adományozók! Így meg is lehetne oldani a finanszírozást de ha lesz ilyen akkor a befolyt összeget ne a kocsmában költsétek el hanem a szerverre :)
14 éve
Törölt felhasználó
öö most látom a kérdésed, és válaszolok :D szal egy saját szero bérlése nem kevés pénz.. mint sokan tudjátok, a csapat legtöbb tagja még diák, így saját kereslettel nem rendelkezünk.. a mostani új szero, ahol vagyunk (a régi megszűnt).. is elég sok pénz volt volt és ezeket a kiadásokat a hírdetési felület kiadásából befolyt pénzből próbáljuk fedezni.. de a mostani pénzt is jócskán ki kellett pótolni, hogy kifussa a szerot, szal húzós a dolog..

mindenképp nagyobb dolgokban gondolkozunk, ami a jövőt illeti. szal az ilyen dolgok meg lesznek oldva idővel, csak pénz terén kis hiányt szenvedünk..
14 éve
Törölt felhasználó
hát lehet hogy nem! attól függ hogy ott vagy esetleg Londonba műtik mert sztem Londonba fogják! de nem is ez a lényeg hanem az hogy jol sikerüljön a műtét !! DRUKKOLOK AARON!!

Szólj hozzá