James Shea máris új szerződést írt alá az Ágyúsokkal, miután a nyáron profivá vált három másik társával együtt.

A 18 éves portás a tavalyi szezonban nagyszerűen teljesített, fontos tagja volt Steve Bould duplázó (Akadémiai Liga-, és Ifjúsági FA-kupa-győztes) gárdájának, s a tartalékcsapatban is lehetőséget kapott három alkalommal.

Shea az idei szezonban is többször ott lehetett Neil Banfield alakulatában, sőt a West Bromwich Albion elleni Ligakupa-keretnek is a tagja volt, ami részben annak is betudható, hogy sokat fejlődött a kirúgásaiban, s mintha a kezei is sokkal magabiztosabbak lennének, mint korábban voltak.

Az Arsenalnál mindenki sok sikert kíván Neki!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem mannone kell nekünk nem fabi nem fikázom alapból nem tartom tehetségesnek.. .nem ebből a hibából indultam ki
14 éve
Törölt felhasználó
Mostmár 5 kapusunk van és talán, ha mind az 5 a kapuba állna, akkor is vétenének hibákat. Nem akarok senkit lehúzni, de nincs olyan kapus egyelőre az Arsenalba, aki a védelem mögött 100%-t tudna nyújtani. Szczesnyről mondják, hogy tehetséges és befuthat. Mannonet láttam már védeni több meccsen és szerintem vele sincsenek problémák. Azt hiszem, hogy a Standard Liege ellen is ő védett. Igaz 4 perc alatt kapott 2 gólt, de egyik sem az ő hibája volt és utána magabiztosan védett. Abban pedig bizts vagyok, hogy Fabianskinál jobban véett volna Portugáliában.
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem befut és azt is h ő meg tudja fogni a guruló labdát!!XDXD :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Gilbert nyáron le fog lépni valszeg, de am gizda a csapat. :D
14 éve
Törölt felhasználó
aztacsávóóó angol srác...érjen be könyörgök,milyen jó lenne ha az angolok1. számu kapusa lenne kb 5 év mulva egyből nem basztatnának minket hohy nincs klasszis angolunk
4-5 év mulva igy festenénk
Shea
Gilbert-Vermaelen-Hajrovic-Gibbs
Ramsey-Eastmond-Diaby
Wilshere-Simpson-Walcott
mi lennénk az FA uj kedvence mint msot a MU
behányok ha ilyen csapatunk lesz 5-6 angollal a kezdobe :D

Szólj hozzá