Gael Clichy elmondta, hogy számára nincs ahhoz fogható, amikor a mérkőzéseken a szurkolók az ő nevét foglalják dalba.

A 24 éves játékos úgy hiszi: a szurkolói dalok engedik, hogy a játékos lássa, mennyire értékelik a munkáját, hiszen nem találkozhatnak naponta.

A védő 2003-ban érkezett az Arsenalba, és az évek során a kezdőcsapatba verekedte magát, valamint lejátszotta 200. mérkőzését a klubnál.

Gael Clichy nyilatkozata az Arsenal TV Online-nak:

Örülök, ha ezt csinálják (a nevét éneklik - a ford.). Azt mutatja, hogy látják, hogyan dolgozol.

Amikor a pályán vagyok, és hallom ezeket a dalokat, nos, nekem nincs annál jobb dolog. Szeretném nekik megköszönni ezt. Mi azért vagyunk itt, és persze az összes csapat, hogy a szurkolókat kiszolgáljuk. Nem mondhatjuk nekik, hogy köszönjük, de elég volt.

A szukolók csak így kerülhetnek közelebb a csapatukhoz, mert nem találkozhatunk naponta személyesen. Így viszont megköszönhetik nekünk a munkát, és elmondhatják, hogy mennyire kedvelnek benünnket. Mi értük játszunk, ők pedig értünk énekelnek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Ja a Pool ellen tényleg elég jól tolta, sztem ő és Walcott is olyan lesz, h kb. még 2-3 meccs kell nekik, aztán folyamatosan tudnak majd jó teljesítményt nyújtani!
14 éve
Törölt felhasználó
Abidal is balhátvéd. Amúgy Pool ellen sztem marha jó volt Clichy, ezt a teljesítményt kell állandósítania.
14 éve
Törölt felhasználó
Maicon???? ő brazil.... legalábbis én csak brazil Maicont ismerek aki az Interben játszik. Franciában szélsöhátvéd még Abidal lehetne de ő nem egy nagy szám mostanában és már nem is olyan fiatal.Sagna és Gallas tuti kezdö lesz a VB-n. Szerintem a többiek csak a cserék között szerepelnek majd.(Nasri,Diaby,Clichy)
14 éve
Törölt felhasználó
az idei szezonba nagyon sz*r volt eddig remélem lassan visszajön gibbs mert már hiányzik nekem:D
14 éve
Törölt felhasználó
Sagna társa Maicon lehet.. úgy tom ő is obb védő..

Szólj hozzá